Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka1234

Gdzie robicie zakupy? na allegro czy w sklepach internetowych?

Polecane posty

Gość polka1234

zastanawialam sie ostatnio nad tym gdzie lepiej robic zakupy? czy na allegro faktycznie jest taniej? czy to tylko pokutujacy mit? moze lepiej robic zakupy w zaufanych sklepach internetowych, bo jest ich coraz wiecej i w cale nie sa drogie..

Gość poznan3bit
na allegro dlatego ze sklepy internetowe maja ceny z kosmosu

Gość polka1234
brand pe el to reklama miala byc czy co? czy to jest sklep w ktorym lepiej robic zakupy markowe niz na allegro, jak mam to rozumiec? no wlasnie chodzi o to ze ost spotkalam sie z opinia, ze na allegro placi sie spora prowizje i zaczyna sie bardziej oplacac kupowac w sklepach, tam sa czesto darmowe dostwy, rabatty itp

Gość koxu
zwykłe sklepy lub internerowe np. hm zara

Gość natuchnaPd
Stacjonarne sklepy mają jedną przewagę-wszystkiego dotkniesz, ale na pewno przepłacisz;) chyba, że mówimy o wyprzedażach. ja kupuję i na allegro i w sklepach internetowych. choć z allegro okazuje się, że to są konta sklepów właśnie.

Gość polka1234
de Morai, ok;) ale dalej nie wiem gdzie kupujesz;p chyba ze same ciuchy przez net kupujesz;)

Gość abcdefgkobieta
zależy co kupuję, ale nie ukrywam, że najczęściej wybieram allegro - duży wybór, wygoda i niższe ceny (często różnica w cenie przekracza nawet 100%)

Gość abcdefgkobieta
"na allegro ch* wiec czy cie nie wyroluja i nie ma jak sie od tego odwolac" oczywiście, że JEST jak się odwołać, chyba każdy kto kupuje na allegro o tym doskonale wie... poza tym są "supersprzedawcy", sklepy i po to są komentarze aby kupować u kogoś pewnego :)

Gość polka1234
to fakt, na allegro sa zaufani sprzedawcy i raczej nie ma sie czego obawiac. a probowaliscie sie kiedys targowac ze sprzedawcami? w sklepach badz na aukcjach?

Gość polka1234
abcdefgkobieta, chyba wypowiedz pana, ktora skomentowalas nam usuneli;)

Gość tomczakZDROJ
jasne nie mozna sie wypowiedziec bo cie od razu zglosza

Gość tomczakZDROJ
a co do abc..kobieta moze i mozna ale kiedys mnie taki jeden sprzedawca wkurzyl i nie potrafilem tego wyegzekwowac. w sensie on byl mega "pod gorke'.moze dlatego tak napisalem. ogolnie na allegro przynajmniej masz cala konkurencje w jednym miejscu;p

sklepy internetowe tez wystawiaja sie na allegro. I nalezy szukać takich informacji. Na ich stronach jest zazwyczaj taniej niz na allegro a przy okazji mozesz na allegro sprawdzic opinie.

Gość e/milka
oo a dlaczego taniej jest w sklepach niz na allegro?

Gość polka1234
Juz wczesniej wyzej na ten temat pisalam emilka-ze wzgledu na prowizje ktora pobiera allegro;)

Gość e/milka
hmm. Ja i tak mysle ze na allegro jest taniej

Gość patriotkaLOKalna
Ja lubię sklepy, ceny są ok a przynajmniej masz zaufane i możesz do nich wracać, a na allagro bywa różnie

Gość natuchnaPd
Aż się zastanowiłam i przejrzałam pobieżnie sklepy w których robiłam ostatnio zakupy - czy maja konta na Allegro. I różnie... Zazwyczaj sklepy linkują ze swoich sklepów, czy tak się nie robi?

Gość natuchnaPd
ok, widzę, że na przykład sklep http://positivo.pl/ ma swoje przedmiotu też na Allegro, ale o tym nie mówi na stronie ;)) Chociaż robię też zakupy na http://www.krainaobrusow.pl/ i ich produktów na Allegro nie widzę.. nie ma reguły.

Gość Burżuazja.
W Mediolanie.

Gość natuchnaPd
a tak:) Nie chcę robić reklamy, ale akurat ten sklep polecam ;) w razie czego mam większą listę już sprawdzonych sklepów ;)

Gość umowa stoi
ja sie hyba na sklepy przerzuce bo kurna ostatnio juz ktorys raz mialem takom sytuacje ze zamawiam listem zwyklym przesylkie i NIC!!! nie dostaje jej bo nie udowodnie ze nie doszla!!! to po co taka opcje w ogole daja do zaznaczenieeA!! I GIDZE JApozneij ich zjadea tak to sklepy latwo:DD

Nie kupuje ciuchów w galeriach bo zwyczajnie szkoda mi kasy na to... mój facet pracował w hurtownii odzieży gdzie zwyczajna koszulka którą masz w croopie albo housie za 70 zł kosztuje 5-10 zł ;] zdzierają na ludziach jak się da... aż dziw bierze, ze jakieś flądry na to lecą :) Lubie kupować ciuchy w lumpach, czasami na allegro :)

Gość okkraglinkaa
w hurtowniach rzeczywiście się opłaca, tak jak w wólce kosowskiej choćby. zwłaszcza, że na allegro ciuchy są głównie stamtąd, ale znacznie droższe. preferuję albo hurtownie, albo sklepy internetowe, na allegro zaglądam raczej rzadko.

Gość żę tak powiem
ja kupuje na bazarach u takiego faceta, który ma te same ubrania co w sklepach tyle że jakieś 50 % taniej i ma naprawdę fajne rzeczy, dobre jakościowo np marynarki po 40 zł te same w sklepie kosztują 140.

Gość kamilcia9090909-0
Hejka:P:P ja robię zakupy co tygodniowe w lidlu i mają bardzo dobre produkty:P:P http://lidl.okazjum.pl/