Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bidena dziewucha

brak mi pomyslu na zycie,zyje w biedzie i nie mam zadnych mozliwosci

Polecane posty

Gość Bidena dziewucha

dziś skończylam 25 lat.Mam 5 dzieci.Pierwsze urodzilam mając niecałe 16 lat, facet, z którym wtedy byłam był kompletnie nieodpowiedzialny.....po dwóch latach urodzilam drugie dziecko...nie skonczylam szkoly ........nie poszlam na studia.Rozeszlismy sie z pierwszym facetem.Pozniej pzonalam swojego pierwszego męża .....urodzilam 3 dziecko ,praktycznie zaraz po porodzie ponownie zaszlam w ciaze, tak dorobilam sie 4 dzieci......pierwszy mąż mnie zdradzal...zostawił.Poznalam drugiego męża urodzilam dziecko........i co zostawił mnie z 5 maluchów, czuję potrzebe bliskości seksu........kogoś naprawdę odpowiedzialnego ............

Gość 25 lat i piecioro dzieci
OMG:o

Gość takie głupoty bajdeloty
to możesz swojej matce opowiadać, bo nikt tu Ci w te brednie nie uwierzy:(

Gość Bidena dziewucha
czasem zastanawiam się czy nie oddać dzieciaków na wychowanie mojej matce .....a sama nie pojechać do Niemców i naprawde się zakochać.....

Mając tyle maluchów pewnie jestes uwiązana w domu . Z tego co widze masz neta i kompa. Polecam rozkręcic biznes w necie . Bedziesz mogła robic co lubisz i zarabiac w domu a dzieci beda miały mame koło siebie. Nie wiem co lubisz i co umiesz ale moze pomysl chwilke : moze szyjesz albo wyszywasz albo rysujesz albo cuda inne. Na pewno cos jest co potrafisz. A facetów na razie olej i nie szukaj na siłe kolejnego meza. Zarób troche , ustaw sie , wychowaj dzieciaki kilka lat i wtedy jak bedziesz niezalezna porozglądaj sie za odpowiednim facetem. A na sex na razie szklanka zimnej wody!!!!!!

Gość Bidena dziewucha
Jakbym je zostawila tak na 506 lat to moglabym naprawde zarobić na zachodzie i przyjechać z kasą ........ciężkie życie.........

Gość Niuniulkai
prowokacja jak nic ;p ale mimo wszystko zdażają się podobne sytuacje wtedy radziłabym urzywać pana durexa ;)

Gość Bidena dziewucha
mialo byc 5-6 lat.Goja dziekuje za cieple slowa

a rodzina, rodzice,przyjaciele,masz w ogóle w kimś wsparcie? to jest naprawdę prawdziwa historia?

Gość Sory ale jestes głupia !
A ty nie wiesz ze dzieci sie nie robi bez głowy ? Dawalas dupy bez zabezpieczenia..bo co facet chciał , a ty nie mogłaś pomyslec o zabezpieczeniu ? Jak dla mnie to jestes na prawdę nie normalna dorobić się 5 dzieci w tym wieku... Co ty się dalej chcesz gonić ?! Tylko po co kolejne dziecko zrobić i zyc z alimentów ?!!

wiesz co lepiej sobie cipsko zaszyj bo narobisz 10 ke dzieci i dopiero bedziesz miała...

Gość surpriseeee
na własne życzenie się urządziłaś... brak słów na pustotę ludzką, wiesz, czym jest antykoncepcja? słyszałaś o takim czymś?

Gość Bidena dziewucha
Czuje sie mało atrakcyjna....moje ciało wygląda jak jeden fałt tłuszczu....... a piersi praktycznie caly czas karmią.........mam dosyć są jakieś szkoly dla matek z dziećmi?

Ona nie jest biedna tylko głupia i nieodpowiedzialna ! Kobieto czym ty myślisz cipą czy masz może jakiś rozum ?!

Gość Bidena dziewucha
strasznie na mnie zaskakujecie....... pierwsze dziecko to byla totalna wpadka...mialam wtedy 16 lat! a pozniej pierwszy maz nie lubił gumek i lubil do srodka-zostawil by mnie gdybym mu nie pozwalala..........a pozniej sie tak przyzwyczailam ,ze i drugiemu mezowi tak pozwalalam Mam mame i tate i rodzenstwo, ale kiedys moj pierwszy maz ich okradl rodzicow i nie odzywaja sie .....na pieluchy potrzebowalammm rodzenstwo nie wiem na razie nie pytalam

Ja bym się przy tym 3 dziecku zastanowiła czy chce mieć więcej dzieci. A ty brniesz w to i myślisz ze ktoś ci pomoże ? Idz do opieki społecznej... Ona się czuje nie atrakcyjna !!! hahah i dobrze bo do czego ty jestes zdolna !!! Dziecku trzeba pomóc, dorosną trzeba im ułatwić start, zapewnić edukację, zapewnić jakiś byt a ty co im dasz ?????????????? Pytam poważnie !

Gość Bidena dziewucha
nie wiem co mozna uzywac zamiast gumek, wiem ,ze w okres sie nie zajdzie a tak to chyba mialam pecha

To z czego teraz zyjesz? wyżywić 6 osób + opłaty + inne to potrzeba kupe kasy. Ja jakoś nie wierze w tą historyjkę. "pozniej pierwszy maz nie lubił gumek i lubil do srodka-zostawil by mnie gdybym mu nie pozwalala..........a pozniej sie tak przyzwyczailam ,ze i drugiemu mezowi tak pozwalalam" nie no powaliłaś mnie.

Gość 25 lat i piecioro dzieci
PROWO A LUDZIE TO LYKACIE HAHAHHA

ale głupia jestes...matko oddaj te dzieci lepiej do domu dziecka bo ty sie na matke nie nadajesz... lali w ciebie to niech sie teraz zajmą dziećmi... ja pierdole ale idiotka... a tabletki, plastry antykoncepcyjne ?!?

Gość Bidena dziewucha
daje moim dzieciom jedzenie,spanie i jakieś zabawki jak mam pieniądze czasem kupie jakieś buty czy ciuch a pozniej pojda do pracy .....

Gość Bidena dziewucha
dostaje alimenty od 2 meza , bo pierwszy znikl......i z opieki 470 okolo, czasem ktoś mi pomoże a czasem pożyczy....roznie bywa

wiesz co ja przy jednym dziecku czasami nie wyrabiam bo jest tak absorbujące a co dopiero przy kolejnymi kolejnym. Po prostu moje dało mi juz tak popalić że szok. W zyciu nie pozwoliłabym zrobic sobie kolejnych. To taka odpowiedzialnosć.

Gość Bidena dziewucha
to mialam niepozwolić????????????przecież bylabym sama bez nikogo...bez milosci.....bez seksu......

Gość co co co co
PROWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DZIECIM SIE NUDZI HAHHAHHAHAHHA NIE WIEM PO CO KTOS ZAKLADA TAKIE DURNE TEMATY HAHAHAHA

Gość Bidena dziewucha
mialam propozycje jechać na Niemcy i tam sie dorobić kolega mojego bylego mnie namawia...bylam z nim kiedyś ale krotko bylismy razem i teraz mnie namawia zeby dzieciaki zostawic i jechac pieniadze zarobic....

Szczerze to wyglądasz mi na bardzo naiwną, głupawą pinde.. Rozumiem że mogłaś wpaść 1, 2 ale mieć 5 ke dzieci z wpadek ?! Ludzie a w ogóle masz ty jakieś pojęcie o życiu ?! Dajesz jedzenie dzieciom ?! Zabawki ?? A co dasz im jak pójdą w świat do obcych ludzi ?! Będą gołodupcami ? Ja dla swojego dziecka mam już dom, działki żeby dziecku było łatwiej w życiu.. a ty piszesz o jakichś zabaweczkach ?!

Gość bidena dziewucha
dostalam prace, bede pracowala 5 godzin dziennie tylko nie wiem co zrobić z dziećmi....a jeszcze sie boje bo okres mi sie spoznia juz2tydzień i niewiem....