Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanienka i nie tylko

Piaseczno i okolice wanienka ze stelażem szuka właściciela ;)

Polecane posty

Witam serdecznie, mój synek wyrósł już z kąpieli w wanience i polubił prysznic, więc ten mebel tylko zagraca łazienkę, a że jest to bardzo fajna wanienka (Tega Baby Komfort anatomiczna) i w komplecie ze stelażem, na pewno może posłużyć jeszcze niejednemu dziecku. Z uwagi na wartość wanienki (a przede wszystkim stelaża) i prowadzoną zbiórkę na fundusz celowy (aktualnie fotelik rowerowy) najchętniej wanienkę odsprzedam nowemu właścicielowi (cena do ustalenia i negocjacji). Jeśli jednak zgłosi się ktoś w naprawdę trudnej sytuacji (i nie będzie to wielka improwizacja) myślę, że możemy rozważyć zmianę właściciela wanienki za jakąś symboliczną opłatą (np. drobna zabawka, książeczka, itp.) - mam niestety złe doświadczenia i uraz do oddawania czegoś za ładny uśmiech :( Wanienka jest w pięknym żółtym kolorze. Do kompletu dorzucę jeszcze przewijak nakładany na łóżeczko w tym samym kolorze i niebieskie prześcieradełko. Jeśli ktoś będzie chętny mogę dodatkowo zaproponować ochraniacz na łóżeczko i komplet poduszek (do siadania po porodzie i karmienia. W zanadrzu mam jeszcze matę edukacyjną, laktator Medela, leżaczek bujaczek i kilka innych drobiazgów, ale te nie gracą aż tak, żeby wyzbywać się ich poniżej wartości, więc ceny do ustalenia.

Gość hjerder
sprzedaj jeszcze wlasna uzywana wanne, materac oraz posciel. przeciez komus sie twoje zarazki przydadza

Nie bardzo rozumiem po co taki komentarz... Dla Twojej wiadomości, wanienka jest plastikowa i podobnie jak normalne wanny nadaje się do mycia i dezynfekcji. Nie wiem, co Ty robisz ze swoimi rzeczami, być może wymieniasz wannę za każdym razem, kiedy się ubrudzi - ja, podobnie jak większość osób po prostu ją myję... Nie każdego stać na zakup nowej wanienki, bo zestaw ze stelażem to spory wydatek, więc wiele osób kupuje lub bierze od kogoś używane. Tym bardziej, że jeśli komuś naprawdę przeszkadza fakt, że wanienka byłą przez kilka miesięcy używana przez jedno dziecko, może dokupić nową wanienkę, a ma stelaż, który jest najdroższy z tego zestawu. Mogę to po prostu wyrzucić, ale szkoda mi zarówno wydanych pieniędzy jak i przede wszystkim w pełni sprawnej, zadbanej i nadającej się dla niejednego dziecka wanienki. Dla uzupełnienia - przewijak jest ceratowy, łatwo się myje, a prześcieradełko (na przewijak, nie na materac) się pierze. Jeśli ktoś jest zainteresowany, zapraszam. Głupie komentarze proponuje zostawić dla siebie.

up