Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaczegoAkuratJaToWidzialam

Mój dziwny sen z dzisiaj ---> długie ale warto przeczytać !

Polecane posty

Śniło mi się że pojechałam do ojca na wakacje i była tam jego nowa żona (moja macocha) i dwójka ich dzieci. Ona ciągle na nie krzyczała. Potem nagle znalazłam się w lesie i kręcono teledysk , był tam znany raper (którego lubię i słucham na okrągło) i ja bardzo chciałam być w tym teledysku ale nikt nie zwracał na mnie uwagi. Następnie nagle znalazłam się na drodze polnej z instruktorką i ona miała nauczyć mnie jazdy samochodem i tak jedziemy i już zatrzymujemy się , wysiadamy i wtedy akurat moja matka ,macocha , ojciec i wszyscy z nami spaceruja pomiędzy drzewami (?). Wtedy robi się dość chłodno i ciemno. Na drzewie zauważyłam spodnie dresowe które należą do mojego wujka. Mówię matce ze to jego spodnie i zaczynamy go szukać. Ja wtedy spogladam w gore i widzę jak wisi na drzewie na sznurze. Powiesił się. I wtedy nagle się budze i jestem u siebie w łóżku. Szybo biegne do mamy do łóżka i kladne się obok niej i mówię co mi się przysnilo. Ona jest zaspana i nie zabardzo chce mnie słuchać. Ja się przykrylam koldra aż po sama szyje i nagle czuje jak ktoś mnie dusi. I to był mój wujek. I wtedy zaczynam krzyczeć i się budze już naprawdę. Czy ktoś z was miał taki sen ze spotkał tyle osób i przenosil się w rożne miejsca w jedym snu? Dodam jeszcze ze mój wujek ma 31 lat i jest alkoholikiem. Nie ma gdzie mieszkać i wiele razy straszył moja matce ze się powiesi. Wydaje mi się ze on był w lesie własnie dlatego ze nie ma gdzie mieszkać a spodonie dresowe snily mi się dlatego ze on nie ma kasy i ciagle chodzi w jedych spodniach. To był najdziwniejszy sen jaki kiedykolwiek miałam. Jak się rano obudzilam to powowiedzialam matce o tym ze mój wujek (jej brat) się powiesił u mnie w śnie.

Dodam jeszcze ze jak zobaczyłam wujka to się obudzilam ale tak naprawdę się nie obudzilam. Tylko to było na zasadzie dwóch snów w jednym. Cieżko to wytłumaczyć. Wydaje wam się ze już się obudziliscie a tak naprawdę to jest ciagle sen

Mamo wujek się powiesił ... i tu dwie opcje reakcji mamy: 1. chwała Bogu 2. zawał ... w moim śnie ;) A Ty za dużo się wujkiem przejmujesz. P.S. A ja myślałem, że Ty z przyrodnim bratem, z instruktorką, z raperem, z wujkiem ... ten tego! Nie, o to, że z matką to Cię nie podejrzewałem!