Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakana

przesadzam?

Polecane posty

Gość dakana

jeteśmy rok razem a kłócimy się bardzo często. fakt, że kłótnie zaczynam ja ale powiem wam dlaczego Mama mojego mężczyzny mnie nienawidzi, tak jak i jego siostra. ale to nie o to chodzi. mój facet jest ciąglę wykorzystywany, w domu u nich są 3osoby z prawkiem a gdy trzeba gdziś jechać po kogo dzwonią? no tak po mojego mężczyznę a swojego synka który meszka ze mną 20km od nich. jak każdy facet ma jakieś hobby, on; samochody, motory i... zwierzątka:) jest bardzo wrażliwy. ostatnio trzyma gołąbki niestety u jego roziców na podwórku bo u nas nie ma takiej opcji i co? dziwnym trafem gołąbki zaczęły znikać a nie wspomniałam , że wcześniej była rozmowa, że nikt tych gołębi tam nie chce. miał zapisane mieszkanie ale ze zamieszkał u mnie mieszkanie dostała siostra (mieli powiedziane, że mieszka u mnie tymczasowo a później wraca) a problem w tym, że on nie umie się odezwać, nie broni swojego zdania .. szkoda tylko, że jak my się kłócimy to mi umie powiedzieć troszkę przykrych rzeczy. a jak oni robią z jego jak i z moim życiem co chcą i rządzą jego rzeczami to kompletnie się odezwać nie umie!! mam tego sość

Gość dakana
niech mi ktoś powie czy mam dalej walczyć o to żeby wreszcie walczył o swoje czy dać soie spokój.

Walcz o siebie, żebys w innych dostrzegała pozytywne cechy i negatywne nastawienie, jeśli nie w pozytywne, przekabaciła chociaż w neutralne.

moze jego ridzica robi to celowo zebys odeszła od niego wkoncu ciebie nie lubia i probuja ciebie skreslic z jego zycia a on skoro teraz nie umie zalatwic sprawy z rodzina to juz nigdy tego nie zrobi z toba zawsze bedzie sie klocił a z nimi nie

albo wyjedz z nim gdzies dalkeko chociaz jak zechac to i tak cos wymysla ze jest im potrzebny do tego czy owego

Gość dakana
to już jest ndne. za każdym razem tak jest. wczoraj o mało się z domu nie wyprowadził bo powieziałam mu, co czuję i stwierdził, że wypominam mu cały czas jego rodzinę :/ rozumiem go ale on musi zrozumieć też mnie. jeśli nic się nie zmieni to go zostawię

Gość czkawka po obiedzie
wydaje się że i tak ten związek się rozpadnie..dla Niego jest ważna rodzina, matka...dla Ciebie nie..... raczej nie opdusci sobie swoej rodziny, szybciej Ciebie