Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabera

jest ryzyko

Polecane posty

Gość sabera

Witam podczas ostatniej miesiaczki rozpoczelam przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych Cilest po ok dwoch tygodniach odstawilam i w dniu odstawienia oraz przez kolejne trzy dni mialam kilka stosunów z mezem bez zabezpieczenia później po okolo 2 dniach dostalam krwawienia które trwa juz drugi dzien czy jest mozliwosc ze moge byc w ciazy pomimo ze krwawie?

Gość olabogaaa
perwersja ty to nie masz chyba przyjaciol ani zycia poza kafeteria, co?? Aż mi ciebie troche szkoda. Oczywiście pewnie napiszesz coś w stylu " że jestes wysoko ustawiony/a i że masz takie cudowne życie że siedziesz tu bo miliardy na koncie same na siebie pracują aty nie musisz "

Gość pełna-nadziei
Pozwolę sobie napisać 4 zdania. Perwersja mino swojej dużej wiedzy jest dla innych chamska. Uważa się za najmądrzejszą, ubliża i poniża ludzi chcąc niby pomóc. Ja przestałam zwracać uwagę na większość jej postów. Bo tacy ludzie są cwani,ale tylko w necie.

Gość Perw mobilna
Bzdura. :classic_cool:

Gość alipaczino
hahhahahah oj perwersja perwersja :) słodka :) mobilna ;) hyhy

Gość alipaczino
w sumie nie znam sie na tym za bardzo ale ja uważam że masz większe szanse niż ja.. a ja zapomniałam włożyć ring po 7 dniach przerwy i sram w gacie ze strachu... Ty też masz powody.. niestety :/ :(

Gość sabera
nie sram w gacie spokojnie

Gość alipaczino
to zazdroszczę w takim razie opanowania