Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona555

MOJ CHLOPAK NIE WIE CZY UMIE ZE MNĄ BYC:(

Polecane posty

Gość zagubiona555

na studiach poznalam wspanialego chlopaka, od niedawna jestesmy razem. na poczatku bardzo sie staral, zabiegal o mnie ale przez ostatni czas zauwazylam ze mnie olewa, nie interesuje sie mną, nie spędzal ze mną czasu (wymowki znajdywal)...wiec pogadalam z nim wczoraj powaznie....ja jestem jego pierwszą dziewczyną na powaznie i powiedzial ze to go troche przerasta, ze on wie ze sie tak zachowywal w stosunku do mnie i chcial mi to powiedziec bo juz nie wytrzymywal...ale ze wlasnie on nie wie czy umie miec dziewczyne, czy da mi tyle uczucia na ile zasluguję...ze czuje cos do mnie ale no wlasnie ze tyle lat byl sam i nagle taka zmiana i on nie wie co robic.... plakac mi sie chce, dzis mamy sie spotkac i pogadac jeszcze, ja nie wiem jak sie zachowac...wiem ze on mowi prawde a nie to ze poznal inną itp. staram sie go zrozumiec ale nie umiem:( myslicie ze zmieni sie ten jego problem...? mialyscie kiedys z czyms takim do czynienia?:(

Gość lips90
po co go ciśniesz ...daj spokoj z tymi rozmowami to nic nie da...daj mu czas na przemyslenie..nie odzywaj sie z 5 dni

Gość ile ma lat i dlugo jest seks
?

Gość zagubiona555
on ma 22 lata a ja 23

Gość pewnie zapytaj
Odkochal sie i nie potrafi Ci o tym powiedziec w twarz.Taka jest prawda.

Gość lips90
a jak jest mlodszy to wogole lipa

Gość jedna jedyna rada
Jedna i myślę najskuteczniejsza rada. Jeśli jeszcze nie mówiłaś mu o swoich uczuciach- że kochasz i Ci zależy to to zrób- tylko powiedz, bez żadnych łez i poniżania się, po prostu zakomunikuj mu to a następnie nie odzywaj się przez jakiś czas, nie dzwoń, nie pisz- jeśli zatęskni i coś do Ciebie czuje- napisze.

Gość zarzuc na kilka dni kontakt
niech zastanowi sie w spokoju nad sytuacja, bez wyznan itp. to on zmascil, wiec niech teraz sie postara;)

taka sytuacja jest bardzo czesta gdy facet nie ejst zainteresowany/lub to zainteresowanie traci...on nie chce byc z toba , uszanuj jego decyzje . Co nie oznacza ze za miesiac nie bedzie mial nowej dzieczyny z ktora "bedzie umial" byc;-)