Gość hkj56456 Napisano Czerwiec 22, 2012 Moja dziewczyna z którą jestem pół roku nie wykazuje chęci i inicjatywy.Jestem troszkę podłamany bo przez pierwszy miesiąc było wszystko super a później już co raz gorzej.Za każdym razem obiecuje mi że się poprawi a i tak dalej jest to samo co było, wieczorami piszemy z sobą to jest wszystko dobrze a następnego dnia znowu to samo.Muszę do niej pisać, dzwonić bo sama tego nie potrafi zrobić, na spotkaniach zachowuje się obco.Czasem ma takie przeskoki że okazuje uczucie i zainteresowanie ale później znowu jest to samo.Zapewnia mnie że mnie kocha ale ja to widzę inaczej.Raz się już wkurzyłem na nią tak mocno że powiedziałem jej co o tym myślę to nagle zaczęła się interesować, przepraszała i tak dalej a na drugi dzień znowu to samo co wcześniej.Nie wiem co zrobić, czuję do niej sporo ale nie wiem czy układanie życia z taką dziewczyną ma sens.Ona jest chyba oschła i zimna i nie da się zmienić jej charakteru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach