Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BombFromNagasaki

Pytanie do wszystkich kobiet...

Polecane posty

Gość BombFromNagasaki

Może wyjdę na mizogina,ale co tam...Dlaczego większość kobiet zachowuje się jak zwierzęta w trakcie tzw. PMS?Wiem że macie Drogie Panie huśtawkę hormonalną.Ale czy to usprawiedliwa brak kontroli nad sobą,robienie awantur o najdrobniejszy bzdet i rzucanie czym popadnie?Mam tak prze***ne że zawsze pod koniec miesiąca(dzień-dwa wachania) moje domowe Furie (matka i siostra) odstawiają takie przedstawienie i rozróbę że nie chce mi się żyć...Oczywiście w imię solidarności jajników nie kłócą się między sobą tylko wyładowują swoje frustracje na mnie (a rzadziej na ojcu).Jest to naprawdę wykańczające ponieważ oprócz wrzasków,wyzwisk i tym podobnych zaczyna się wyśmiewanie i często przemoc fizyczna.Mam cierpieć tak tylko dlatego że jestem chłopem?

Gość wróżka esmeralda :P
hm... wygląda na to, że genetycznie po kądzieli niesiesz ze sobą spory problem :D ciekawe jaka będzie córcia :P, :P, :P

U mnie na 1-2 dni przed okresem tak jest i w trakcie pierwszego dnia krwawienia. Nic na to nie poradzisz. Musisz wytrzymać, nie przejmuj się. Ja tak samo wyżywam się na wszytskich w te dni i potem tego żałuję. Ale nawet choć bym nie wiadomo jak chciała to tego nie zmienię. Wszytsko mnie wkurwia.

wypraszam sobie, ja w tym czasie jestem pełna pozytywnych emocji i "wszystkiego" mi sie chce, tzn np posprzątać, więcej poćwiczyć, wiecej pobegać itp :D

Gość BombFromNagasaki
No to mnie pocieszyłyście :( Pozostaje przeczekanie wakacji i wyjazd z domu na studia/do roboty.@feger,Brzoskwinka^^. Tylko pogratulować.Wasi faceci to farciarze. :) I czy da się jakoś wybadać przed wspólnym zamieszkaniem/związkiem czy dziewczyna ma taki "problem"?Nie mam ochoty wpadać z deszczu pod rynnę.Pozdrawiam

Gość sdhr
To zrób coś tak żeby się nie "wyładowały" na tobie bo co z tego że maja okres i tak powinny cie szanowac a nie ze jak ma okres to jej wszystko wolno chuj mnie obchoidzi ze ma okres ma sie zachowywac jak nalezy a dlaczego nie spia ojcu ? bo sobie nie pozwala proste

Gość sdhr
ej no dziewczyny myslalem ze tu beda szczere odpowiedzi prawda jest taka ze wam odwala jak macie cieczke ..... i jak nie macie to tez wam odwala ale troche mniej :D

Jestem energiczną kobietą, ale w takich właśnie dniach osadzam swoje cztery litery na kanapie, oglądam sobie filmy i przytulam z misiem. Nie wyżywam się nigdy.

Gość chciałbym powachać
A dlaczego kobiety nie chca sie kochac gdy maja okres przeciez jak sa zabezpieczenia to i tak nie zapłodmi

Czemu nie chcemy się kochać podczas okresu?Bo to dla nas nie komfortowe;/ Chciałabyś byc po stosunku w krwi?Myślę że nie.

Gość to ty nie wiesz ????
A dlaczego kobiety nie chca sie kochac gdy maja okres przeciez jak sa zabezpieczenia to i tak nie zapłodmi BO SIĘ WYKRWAWIĄ :D

Gość chciałbym powachać
aha dzięki za odpowiedź bo ja myślałem że ona nie chce bo sie boi że zapłodnie

Gość ateista i terrorysta
Chciałabyś byc po stosunku w krwi?Myślę że nie. No taka kobieca krew na moim mieczu to był by piękny widok serio myśle że to strasznie podniecające może na mówię swoją na sex podzczas gdy będzie miała okres :)

Wiesz niektóre dziewczyny maja tak że się złe czuja przez cały okres więc to też może być powodem dla którego nie chcą się kochać.

Gość słodka :)
A dajcie nam spokój jak mamy okres to wszystko będzie ok :)

Gość chciałbym powachać
A dlaczego kobiety nie chca sie kochac gdy maja okres przeciez jak sa zabezpieczenia to i tak nie zapłodmi BO SIĘ WYKRWAWIĄ Wiem że pewnie ktoś się nabijał ale czy to możliwe ? to wy tak mocno krwawicie ??? Wybaczcie że takie głupie pytania zadaje ale mam 20 lat i niedoswiadczony jestem

Gość triu
ja w takie dni tez jestem wkur... jak nie wiem co. i chociaz bardzo sie staram to moj facet obrywa - wsciekam sie o kazde slowo, ruch i mrugniecie okiem :D ale juz sie przyzwyczail, dlatego stara sie w te dni byc "grzeczny" :)

Gość triu
zalezy od kobiety - jedne krwawia mocniej inne mniej. w czasie okresu traci sie od 1/4 szklanki do calej szklanki krwi.

Gość triu
i seks w czasie okresu z wykrwawieniem nie ma nic wspolnego. ale wiele kobiet w czasie okresu wymiotuje i skreca sie z bolu. wiec to nic dziwnego ze nie maja ochoty na seks.

Gość słodka :)
o ja pierdole ... w czasie okresu traci sie od 1/4 szklanki do calej szklanki krwi. Ja bym zemdlał .... Bo faceci przy nas wymiękają... mięczaki :D

Gość triu
Brzoskwinko no ja w 1 dniu okresu wymiotuje, mam biegunke, zwija mnie z bolu, leki ktorych mozna max 8 na dobe ja biore z 10 w ciagu dnia i jeszcze na noc, w nocy tez z bolu spac nie moge wiec chodze po tabletki. moje kolezanki bole maja mniejsze ale tez zwracaja i problemy zoladkowe

Gość chciałbym powachać
a czy to zywykła krew czy też coś takiego pobudzającego facetów ? seksualnie ?

triu o jejku no to Ci współczuje;/ jeżeli aż tak cierpisz to może do ginekologa idź po proszki?Po co masz się tak męczyć;(

Gość triu
no wlasnie nie chce brac jakichs mocnych proszkow. jak stosowalam antykoncepcje to bylo lepiej ale wtedy z kolei 0 seksu bo ani ochoty nie mialam ani nic i z nawilzeniem problemy itp. wiec juz nie stosuje i cierpie :( ale to masakra zwlaszcza ze co mc musze brac wolne w pracy :/

Gość 5 żywioł
myślicie ze są tylko 4 żywioły ? Mylicie się odkryto nowy kobieta z okresem :D ja tam schodzę im z drogi bo one nieobliczalne są :D

Gość triu
zalezy od faceta. moj np. nie lubi bo robi mu sie slabo na sama mysl co dzieje mi sie w brzuchu ale sa tez tacy ktorym to nie przeszkadza, a nawet tacy, ktorych to kreci

Gość kobiecie w czasie okresu
śmierdzi z cipki :( 😭 dlaczego ???

Gość triu
zalezy czy kobieta sie myje i zmienia podpaski/tampony czy nie :P