Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblebleeeeeeeeeeeee

jak radzicie sobie z wpadkami

Polecane posty

np w pracy gdy zle sie zachowacie,popelnicie jakis blad lub glupote? ja ciagle mysle co ktos o mnie pomysli ze napewno uzna mnie za osobe zle wychowana mala inteligentna glupia itp itd. jak sie tego pozbyc?

Gość to tylko ty tak analizujesz
swoje zachowanie, nikt o tym nie myśli więc ty też przestań.

ale nie moge przestac analizowac:-( wiem,ze to niskie poczucie wlasnej wartosci:-(

Gość wiolAA23
jebnij się z czachy w ścianę pomaga

a jest tu ktos kto kiedys wszystko analizowal, a teraz ma to w nosie co kto o nim pomysli?

Gość mówię przepraszam i
zapominam.

Gość dsfsdsdsd
no dziś do mnie mówi szefowa Cześć Marta! a ja zamiast dzień dobry to ja : o heeej !! i dopiero zobaczyłam do kogo mówie.. albo klient się pyta w jakiej alejce jest kawa ? a ja że tam w alecje z kawą i poszłam dopiero później zrozumiałam sens moich słow..

Gość uppppppppppppppppppp
do mnie dzis przelozona dzwoni cos mowi a ja nie bardzo zrozumialam i powiedzialam cos bez sensu.i tez to analizuje:-(taka glupia mam nature

Gość hopppppppppppppppppppp
up

Chodzi o to, że tydzień temu poszłam do kościoła. Ubrałam się ładnie, białe, obcisłe spodnie, różowa bluzeczka, czerwone szpilki- no elegancja Francja. A ponieważ to nie były byle szmaty z lumpexu tylko z... uwaga... H&M, to stwierdziłam, że pora trochę "zaszpanować". No i podeszłam aż pod sam ołtarz, co by gawędź zazdrosna obaczyła moje wdzianko i pochyliłam się z pokorą przed jaśnie plebanem najświętszym. I gdy tak się wypięłam... spodnie nie wytrzymały i trzasły!! Moje piękne majty w grochy, spadek po śp prababci mogły być powidziane przez caaały tłum. Ale to nie koniec. Dzień wcześniej gotowalim my grochowej, całe 4 gary. No i wpierdoliłam ze 7 talerzy, boć umiar znam. No i... przy trzaśnięciu moich spodni (z H&M!) za 40,99 zl wyzwolił się z moich pięknych pośladów głośny pierd... Co za wstyd.

Gość bleebleeeeeeeeeeeeee
co za durne podszywy

Gość Marzenkoman
kiedyś zesrałem się w biurze i zwaliłem na kolegę