Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_czarna_wredna

Potrzebuję pomocy ... :))

Polecane posty

Przedłużanie włosów swoimi włosami metodą keratynową stosował ktoś ? Mam swój gruby warkocz ścięty z 10 lat temu :) myślicie, że to lepsze niż te co u fryzjera są ? :)

Gość sdf54567
i po co ci to za pare miesiecy i tak wszystko odleci a z twoich wlosow zostanie siano bedziesz wygladac jak te pol lyse tirowki z perukami na glowie;)

Gość sdf54567
nie ja mam swoje piekne naturalne, ale skoro pytasz to masz odpowiedz, czy czekasz tylko na och i achy tylko tepa dzida marnuje swoja naturalnosc

Wydaje mi się, że każda kobieta jest w stanie poświęcić wszystko,żeby wyglądać i czuć się dobrze, no może oprócz Ciebie :) Cycki Ci opadną, włosy wylecą, żeby także, ale będziesz naturalna prawda ? :))))))))

Gość sdf54567
trzeba dbac o siebie, a nie obwieszac sie sztucznym materialem:D zanim mnie obwisna cycki i bede lysa to tobie radze zobaczyc stronke gwiazdy bez tapety i po przerobce , chyba taki los cie spotka:D:D:D NIE DOCZEKASZ NAWET STAROSCI A BEDZIESZ WYGLADAC JAK PUDLO

Wybacz, ale do pięt mi nie dorastasz w takich sprawach marna niewiasto :) Widzę, że dalsza konwersacja z Tobą jest bezsensu, bo idziesz w złym kierunku, a ja pytałam o coś innego ;) Pozdrawiam.

Trzymasz swoje 10-letnie sciete wlosy? Skojarzylo mi sie z Auschwitz, obrzydliwe to :O

Moja mama je zatrzymała gdy zaprowadziła mnie do fryzjera i obcięli mi około 70cm warkocz dlatego :) Nie wiem czy one się nadadzą czy nie :) Dlaczego niby obrzydliwe :O ?

Bo mi kojarzy sie z tymi wlosami z Auschwitz, takie martwe wlosy... brrrr...

Gość sdf54567
mała_czarna_wredna Wybacz, ale do pięt mi nie dorastasz w takich sprawach marna niewiasto Widzę, że dalsza konwersacja z Tobą jest bezsensu, bo idziesz w złym kierunku masz racje szkoda czasu i papieru na ciebie, za tepa jestes z rozumem orzecha laskowego zeby cokolwieg pojac

Własnie siebie opisałaś, a nie mnie :) Sory, ale to nie moja wina, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i próbujesz zgonić winę na kogos. Szkoda mi Ciebie, ale cóż...

Gość rztziu<x
dlugie wlosy krotki rozum :D:D:P AUTORKO