Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki wybrać bank ?!

Wybór konta bankowego dla 18!

Polecane posty

Gość Jaki wybrać bank ?!

Witam niedawno skonczylam pełne 18 lat. Mam sporo banknotów w skarpetce ;) i tak sie zastanawiam jakie konto wybrać i w jakim banku. Duzo podróżuje i chce żebym mogla wyplacac i wplacac w banku w całej Polsce. Chcialabym też abym za prowadzenie jego nic nie płaciła i zeby mi nie pobieralo z kąta Doradźcie prosze nic sie nie znam na tym :(

Gość fgsgg
millennium - dobre konto. tak sie nazywa. nie placisz nic za prowadzenie rachunku pod warunkiem ze co miesiac wplywa na konto co najmniej 1000zł. bankomaty i przelewy za darmo w calej Polsce. dodatkowo zwracaja Ci 3% wydatkow w sklepach spozywczych i marketach.

Gość Jaki wybrać bank ?!
a nie ma żadnego konta żeby prowadzic za darmo i zeby nie trzeba bylo wplacac tego tysiąca. Ja nie zarabiam najwyzej ze zbiorów 200 zl raz w miesiącu.. Help :(

Gość fgsgg
szczerze? watpie. ale moze sa jakies konta dla studentow. popytaj w bankach, a nie nas na forum

Gość pomocniczek :)
jak juz skonczylas 18 to ja dorzuce tobie ten 1000zl na wstep, dzieki czemu bedziesz mogla miec konto za darmo!

a konto student w ing? chyba nie trzeba studiować zeby je założyc i wydaje mi sie ze jest ono bez opłat i prowizji

ja mam konto w Banku Pocztowym, mnie te konto nie kosztuje kompletnie nic, przelewy internetowe za darmo prowadzenie konta za darmo, karty kredytowej nie mam bo jest mi nie potrzebna jak potrzebuje kasy to idę na pocztę i już, (minusem jest to iż w weekendy poczty są zamknięte) ale opłata karty to 4zł miesiecznie, ja mam zwykłe konto gdzie mogę wpłacac i wypłacać ile chcę, oraz konto oszczędnosciowe ROR gdzie sa 2darmowe wypłaty i obojetna liczna wpłat, 4% podatku za oszczędności, jestem bardzo zadowolona, słyszałam ze mbank tez jest dobry ale ja nie zdecydowałam sie na niego ponieważ oni nie mają stacjonarnej placówki, a mi cos takiego nie odpowiada, bo jak mam jakiś problem to idę na pocztę i sie pytam,

Gość hebrel
Przyznam, że nie wiem czy mają, ale zapytaj - https://www.ideabank.pl/kontakt Bo w zasadzie moje konto osobiste które mam u nich, było jedynym które rzeczywiście było całkowicie darmowe. Mam tam chyba nawet jakieś niestandardowe przelewy za darmo, ale z tego akurat nie korzystam. Jeśli będą mieli to raczej pewne, że wyjdzie u nich najtaniej.