Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały brzydki prawiczek

Czy na taki samochód "poleci" jakaś ładna blachara?

Polecane posty

Gość kurde wiesz co,,,
nie mowiac juz o tym ze generalizujesz

Gość jhsyayhjkji
TO JA CI ODPOWIEM. OCZYWISCIE ZE ZNAJDZIESZ I WYRWIESZ BEZ ZADNEGO PROBLEMU JAKAS BLACHARE NA TA FURE. TYLKO CZY NAPRAWDE TEGO CHCESZ ? CZY TO MA SENS? NO CHYBA ZE DZIEKI NIEJ PODBUDUJESZ SIE TROCHE A POTEM ZNAJDZIESZ KOGOS WARTOSCIOWEGO. CO DO MIESZKANIA NR 1ALBO2 . CO DO UBRANIA - BLACHARY LUBIA TYPOW W DRESACH , LANCUCHU NA SZYI I DOBRYM ZEGARKU NA REKE. DO TEGO GLOSNA MUZA W AUCIE I JUZ JESTES GOTOWY A I NIE MUSISZ SZUKAC ONE SAME CIE ZNAJDA :) POZDRAWIAM !

kurde to juz tesc ma lnowszego.. :) no ale darowanemu koniowi w zeby sie nie patrzy i jakbys chcial oddac to chetnie przygarne, tylko bez zbednego wyposazenia w postaci faceta.

Złą opinię o kobietach mam właśnie dlatego, że w młodości liczy się dla nich tylko facet do popisywania się przed koleżankami, który czerpie z bycia w związku z taką już w bardzo młodym wieku czerpię mnóstwo przyjemności. Ja też chciałem mieć dziewczynę w wieku czy to 15 czy 17 czy 20 lat, ale dla mnie to było niemożliwe. I chyba jak każdy też się zakochiwałem, ale ograniczał mnie brak naturalnych predyspozycji fizycznych żeby mieć jakieś szansę, więc rezygnowałem. No i rówieśnicy nie byli dla mnie najmilsi. Zdecydowana większość z tych fajnych przystojnych facetów wkroczyła w dorosłe życie i jego jakość jest o wiele wiele gorsza od mojego. Dlaczego mnie nie wybierały wtedy, a ich? Ja wiem dlaczego i teraz nie mam zamiaru być kimś kto przez hormony i presje społeczną kilka, kilkanaście lat wcześniej lgną do przebojowych, często głupich, ładnych facetów, którzy dzisiaj skończyli jako nieudacznicy. Zachowanie kobiet jak i tych facetów jest zupełnie normalne, wiec nie czuje jakieś złości z tego powodu. Tak już jest. Teraz moja kolej na zabawę. Na miłość szansy nie ma, zresztą nawet nie wiem co to znaczy.

4-5 miesięcy i mógłbym kupić 2 razy droższy samochód. Ale nie o to mi chodzi żeby kupować to co najdroższe, a o to, żeby było komfortowo i estetycznie. Z tego co słyszałem tzw. blacharom wystarczyłby o wiele gorsze auto, żeby się spodobać.

zapomniałem dodać do poprzedniej wiadomości: komfortowo, estetycznie i z duchem przedsiębiorczości ;)

Gość skoro masz kasę
to wybierz się do sryzjera, stylisty, kogoś, kto zmieni Ciebie w zupełnie kogoś innego (zob. metamorfozę Chylińskiej czy Kalaty). Operacje plastyczne z umiarem i u dobrego specjalisty też mogą zmienić czyjeś życie na lepsze. Może rady z dupy, ale tylko na to mnie stać. Powodzenia i życzę Ci, żebyś wyładniał i nie czuł się z tego powodu źle;) A mnie się nieśmiali bardzo podobają, sama jestem trochę nieśmiała ;) Bardzo przystojni mężczyźni czy piękne kobiety też bywają nieśmiałe. Jeśli zmienisz swoją mentalność, zwiększysz pewność siebie, poczucie wartości, nieśmiałość zniknie jak z bicz strzelił. U mnie w krótkim czasie nastąpiła ogromna zmiana bez udziału czynników zewnętrznych - tylko zmiana mentalności.

Idę się położyć, bo strasznie chaotycznie piszę. Poprawka numer 2: mam zamiaru być z kimś kto przez hormony i

Gość skoro masz kasę
P.S. Pięknie wyrzeźbione męskie ciało też może przyprawić kobietę o zawrót głowy - nie mów, że nie możesz poćwiczyć... P.S. Nie czytałam wątku, tylko napomknę, że jeśli chcesz być szczęśliwy i znaleźć wartościową osobę, musisz się wyzbyć stereotypów i złych myśli o kobietach. Tylko, czy Ty chcesz? ;)

Gość kurde wiesz co,,,
no tak, tylko nie rozumiem czemu porownujesz teraz nastolatke do doroslej kobiety...one wtedy wybieraly tamtych bo jeszcze sie nie musialy przejmowac przyszloscia i tym czy beda musialy zyc z tłumokiem

Gość kokunia
gdybym była ładną blacharą - nie poleciałabym na pewno. Mogłabym mieć faceta z dużo lepszym samochodem :D ale jakaś brzydka na pewno poleci

Gość wiolAA23
dyskoteki w powiatowych miejscowościach i wyrywasz na potęgę

Gość mi wystarczyła 3
a konkretnie e36 z 2000 i każda blachara jest moja a jestem bardzo brzydki tyle tylko,że ćwiczę ale na potwierdzenie moich słów dodam,że żadna mnie nigdy nie pocałowała i nie miałem nigdy stałej dziewczyny Jak bym miał 100 to bym sobie kupił jakieś porsche albo viper tez bym pewnie dostał ale tylko dla przyjemności prowadzenia