Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sollange d

Widzialam dzisiaj ex-narzeczonego

Polecane posty

Gość sollange d

Byliśmy ze sobą 4 lata, 4 miesiace bylismy narzeczenstwem. Zostawil mnie.. Dzisiaj go zobaczylam, nie jestesmy ze soba od 8 miiesiecy. A ja od poczatku rozstania nie umiem sobie z tym poradzic, codziennie placze, raczej wyje, nic mnie nie cieszy, mam w sercu tylko smutek i bezradnosc :-( Jest mi tak strasznie zle. Tyle dla mnie znaczyl. A ja dla niego nic. Tyle sie nacierpialam i juz nie mam sil..

Gość Bacha ... lub jak wolisz Zocha
a wiesz czy kogos ma czy jest sam? rozmawialiście, czy udawałaś, że go nie znasz?

Gość dzis pytam ja:)
Autorko, zrob cos dla samej siebie i znajdz metode na uleczenie sie z tego.I nie mów, ze sie nie da, bo sie da.Ja byłam z moją wielką miłoscią 4 lata, w narzeczenstwie 3 miesiące...I tez sie rozpadło, ostateczna decyzja była jego, choc predzej c\zy pozniej ja tez bym taką podjęła, bo to juz była męka, a nie zwiazek...Ale kochałam bardzo i co, podniosłam sie jakos:)Minęły 3 lata, a ja mam fajnego faceta:)Będzie dobrze, pod warunkiem, ze zaczniesz myslec O SOBIE i zrobisz cos DLA SIEBIE, a nie bedziesz sie umartwiac i zamartwiac.Swiat nie konczy sie na jednym męzczyznie:)

Gość sollange d
bardzo go kocham :-( wiem, ze nie radze sobie z tym. Wylalam juz tyle lez, ze nikt by nie uwerzyl. Powiedzielismy sobie z eksem czesc. bylismy od siebie dosyc daleko. ja akurat wychodzllam ze sklepu, ale katem oka zauwazylam, ze sie za mna odwrocil. kilka razy od rozstania juz go widzialam z daleka i zawsze byl sam albo z kolegami i napawalo mnie to nadzieja.. ALe obecnie chcialabym go zobaczyc z dziewczyna, bo moze by to mna wstrzasneko. A poza tym chcialabym, zeby byl szczesliwy. Pozsa tym to tak boli, ze on mnie zostawil, bo wolal zyc beze mnie. Boli okrutnie :-(

Gość Smutna kocica
Wien co czujesz... my byliśmy prawie 6 lat razem, ja byłam jego pierwszą, on moim pierwszym, od roku byliśmy narzeczeństwem i też mnie zostawił.... zniknął.... od 1 ego jestem zupełnie sama :(

Gość .qmy34
a mni e maz... i coi? ma si epowiesic? po 3latch malzenstwa i po 10latach byci a razem///