Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LordKoks

LordKoks wraca z silowni...

Polecane posty

aaa no i moze fotek i nie pokaze ale moge zdradzic ze mam sympatyczna twarz i jestem "slodziak", nie wiem co dokladnie oznacza to slodziak ale nie raz zostalem okreslony tak przez dziewczyne... pytanie do was Panie, co dokladnie u was znaczy okreslenie slodziak ?

Gość Zuzanna Amelia & 22
Dla mnie slodziak to taki co ludziom slodzi czyli troche kadzi , mowi mile rzeczy i jest pomocny.

Gość Freeman
Zuza a ty jeszcze nie śpisz? Co Twój chłop na to?

slodziak jezeli chodzi o twarz itp nie ocharakter bo jak wiecie daleko mi do slodzenia czy bycia uprzejmym i milym, twarzy tez nie mam ani opalonej ani wymuskanej zadnego zelu itp zaden metro vel cipka (solara kolczyk itp) blizej do vin disla (czy jak to tam sie pisze) niz do dicaprio czy ronaldo, raczej chodzi tu o spojrzenie , dla tego dziwi mnie ze od tylu kobiet slyszalem ze jestem slodziak... what the fuck ? :P a tam gadasz plenerowa, co tam mialas na mysli ? za marzenia nikt nie karze ;)

"_LordKoks 1@tlen.pl'; opo 1000 pompek to ja sobie robilem jak bylem w gimbazie plenerowa jaki interesik masz na mysli ? zuzanna a dla tego ze jestem ciekaw czy nie jestes dla siebie czasem zbytnio samokrytyczna" Ale chyba nie codziennie z dodatkiem maratonu:P.Napisz ile trenujesz-jak godzinę dziennie to raczej trochę za mało:P.

w dalszym ciagu migasz sie od odpowiedzi zonata, skoncz to wodolejstwo przejdz do konkretow ;)

oczywiscie ze dziennie 10x 100pompek 60 na raz to pikus nawet sie nie spoce i nie zlapie zadyszki, zreszta o czym my gadamy masz przed soba goscia ktory laczy silke z mma wiec darujmy sobie to przechwalanie

widze ze mnie probujesz sprowokowac, pisalem fotek nie wysylalm, jedna kafeterianka tylko widziala jak wygladam i styka, w sumie sylwetke moglbym zaprezentowac, ale szkoda mi troche twojego meza :P

"_LordKoks 1@tlen.pl'; oczywiscie ze dziennie 10x 100pompek 60 na raz to pikus nawet sie nie spoce i nie zlapie zadyszki, zreszta o czym my gadamy masz przed soba goscia ktory laczy silke z mma wiec darujmy sobie to przechwalanie" I czy przenosisz towary skutecznie dzięki temu:D?Gdybyś miał chęć to pewnie byś miał dobre wyniki w biegach i jeździe na rowerku na daleki dystans:classic_cool:.Oczywiście jak nie robisz nas w konia:P.

vbiegam na dalekie dystanse, ale po co mi biegi i rowerek ? nuda sport musi byc extremalny musi byc adrenalina, musi byc testosteron rywalizacja

Gość koksiu zrób szympansa
albo nie rób, i tak jesteś podobny