Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhmmMM93

wakacje i dziewczyna "kolegi"

Polecane posty

Gość yhmmMM93

Cześć Byłem na wakacjach ze znajomymi, w tym jedna dziewczyna z chłopakiem. Dziewczyna i ja bardzo się polubiliśmy, doszło do zbliżenia (dotyk bardzo intymny). Doszło do tego, że chciała spać ze mną w łóżku . No i tak przez 5 dni dotykaliśmy się nawzajem pragnąc jak sądzę czegoś więcej. Jednym problemem jest jej chłopak, z którym jest już 2 lata. Ona nazywa go "kochaniem" i mówi, że go kocha choć wspomina o jego negatywach i wadach (sama nie wie czy pasują do siebie itp.). Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że jej chłopak jest moim kolegą. Lubię go, ale nie mogę wytrzymać jak ją traktuje i obraża-oczywiście tylko czasami. I teraz takie moje pytanko: "czy podjąć próbę zaproszenia ją i kontynuowania z nią tej "ZNAJOMOŚCI", czy mam szansę bycia z nią i jak myślicie JAK ONA MOŻE POSTRZEGAĆ TĄ ZNAJOMOŚĆ??" Proszę o odp.

Gość yhmmMM93
Uprzedzając pytania, nie jesteśmy już dziećmi, ja mam 17 lat, ona 15 a jej chlopak 21... moze ona woli takich starszych?

Gość yhmmMM93
Aha i nie nazywajcie jej brzydko, bo moja mama powiedziała,że skoro dziewczyna ma chłopaka i dała mi dotykać piersi oraz włożyć moje palce w pusie i tyłeczek to znaczy,że jest zdzirą, a moim zdaniem nie jest zdzirą, bo to tylko dotyk... no dobra włożyłem jej siusiorka ale tylko w odbyt! tak po kumpelsku w sumie

Gość yhmmMM93
I po co sie pajacu podszywasz pod moją osobę. Pierwszy post jest moj.

Gość śniło ci sie coś
🖐️

Gość polegalu
to w koncu po ile macie lat?

Gość polegalu
powiem Ci tak.. nie traktuj jej na poważnie, bo skoro jest z chłopakiem dwa lata i odwala takie numery na jakichś wypadach to najzwyczajniej na świecie Tobie też będzie robiła takie świństwa. Pomyśl, czy to jest warte tego, żeby zje*ać znajomość z kumplem? Powiem Ci od razu, ze na zerwaniu znajomości tylko z tym kumplem się nie skończy bo inni też Cie nie beda chcieli znać bo myśleć będą ze każdego znajomego robisz tak w chu*a. Daj sobie spokój, nie jest tego warta

Gość llllllllllllddddddd
zależy jaki to "kolega", jak jakiś chuj to 🖐️

Gość 123lutek
może sie zaprzyjaźnijcie po prostu, oczywiście jak ten kolega nie będzie miał nic przeciwko ...

Gość koxu
"nie jesteśmy już dziećmi, ja mam 17 lat, ona 15 a jej chlopak 21" :D

Gość yhmmMM93
koxu masz jakiś problem pajacu? Zrobiłem jej palcówkę, ona mi laskę, całowaliśmy się, i w sumie to wszystko.

Gość był seks już ????????
???