Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michasia333

głodówka

Polecane posty

Gość Michasia333

hej :) ja też zaczynam razem z wami ! mój 1 dzień dobiega końca bardzo bym chciała schudnąć 15 kg :( proszę was wspierajcie mnie

Gość heeeehhhhe
Ocipiałaś??? :o

Gość rawwegankaodniedawna
proszę chociaż jakies bardzo mało kaloryczne warzywka albo rób z nich soki bo sobie wypłuczesz witaminy i minerały

Gość Michasia333
Muszę,nie mogę już na siebie patrzeć !

Gość POważna_ odpowiedź
jest temat o głodówce, tam napisz to ktos na pewno ktos wesprze.

Gość ALFABET_______________________
Głodówka z głową to bardzo dobra rzecz.

Gość Michasia333
Od wczoraj jestem na głodówce -z waga 82 kg i przy wzroście 165 to wygląda okropnie ,dlatego postanowiłam przejść na głodówkę ,ciągle piję wodę,myślałam,że będzie gorzej -tzn.że będę źle się czuć czy coś,jednak jest ok.Dzisiaj weszłam na wagę 2 kg mniej -jeszcze tylko 13 kg .Wspierajcie mnie proszę was :)

Michasia- Jak sama się nie bedziesz motywowac to nic ci nie da wsparcie kogoklowiek. Sama musisz walczyc o siebie !!!! ja wierze ze ci sie uda :) Tez nie dawni startowałam z 82 :) teraz jest 74. Głodówka to dobry etap ale skoro masz tendencje do tycia to musisz pomyslec nad zmiana podejscia do odzywiania na całe zycie. Pozdrowionkaaa 🖐️

Gość Michasia333
Księżniczka Candida-dziękuje za miłą odp :) wiem,że muszę siebie motywować bardzo chcę schudnąć-przytyłam tak ponieważ mieszkam w internacie w czasie szkoły i dlatego tak się stało.zawsze byłam szczupła a teraz to już masakra -mam nadzieje że uda się mi zgubić jeszcze 13 kg.a Ty w jakim czasie schudłaś te 8 kg ?