Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurczak bez kości

jakie robić kotlety mielone czy zwykłe

Polecane posty

mięso wieprzowo- wołowe bułkę namaczam w mleku sól pieprz nać pietruszki cebulka czosnek jajko ugniatam formuję obtaczam w buce tartej i na patelnię mocno rozgrzaną z oliwą z oliwek

Gość zapiłam pajonka
taaa jasne :)

Gość zapiłam pajonka
co za idiotka smaży na oliwie z oliwek jeszcze mięso :O nie dość że drogo to do tego oliwa nie nadaje się gorącego smażenia do takich rzeczy to olej rzepakowy jak ktoś lubi się snobować to niech kupi np kujawski z pierwszego tłoczenia w szklanej butelce a nie oliwe do smażenia i tak obok kto kurwa wymyślił tą oliwę z oliwek???

Gość Andżelina Dżolli
też byłam weganka ale ta dieta prawie mnie zabiła i teraz zajadam się soczystymi stekami co i wam radzę

Gość Andżelina Dżolli
rzepakowy jest niezdrowy, tylko słonecznikowy i do surówek i do smażenia

Gość zapiłam pajonka
słonecznikowy dobry jest do smażenia ale przy mięsie odpada za duża temperatura i psuje się podczas smażenia wytrzynuje tylko rzepakowy z roślinnych ogólnie mniej zdrowy ale najzdrowszy przy gorącym smażeniu ja osobiście preferuję mięso w kolejności gotowane duszone pieczone za smażonym nie przepadam dla mnie to psucie mięsa ale najłatwiej i najszybciej zrobić w sam raz do robienia przez wegetarianke choć mięsożerca zje i będzie syty ale nic poza tym jeszcze z indyka to się słabo na mielone nadaje taka pasza wyjdzie jak już takie chcesz kupić i smażyć to obsmaż kawałki na patelce w panierce z przyprawami i podaj z chlebem kaszą ryżem czy tam ziemniakami mięso drobiowe najgorsze do mielonych

oliwa z oliwek jak najbardziej nadaje się do smażenia jest zdrowa przede wszystkim niż olej drogo :O wcale nie !!!!

Gość tomecetylko
smazenie to psucie miesa-chyba sie nie wysplas?

Gość myszyszjak
to jak zrobić mielone ? skor nie smażyć :O normalne że się smaży

no żebyś wiedziała że się nie wyspałam bo mnie królik o 5 rano zbudził !!!

Gość fznnmfgm
mysza może zjemy twego królika

Gość zapiłam pajonka
smażenie to psucie mięsa dopuszczalne jest tylko przy drobiu w kawałkach DUŻYCH i warzywach twardych inaczej to psucie oliwa jest dopuszczalna tylko przy smażeniu warzyw w lekkiej temperaturze to że smażenie jest najszybsze i najprostsze nic nie znaczy należy unikać nie będziecie mnie uczyć gotowania smaży się tylko gdy nie mamy czasu a ciepłe ma być lub gdy nie umie się gotować koniec kropka