Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurczak bez kości

jakie robić kotlety mielone czy zwykłe

Polecane posty

mięso wieprzowo- wołowe bułkę namaczam w mleku sól pieprz nać pietruszki cebulka czosnek jajko ugniatam formuję obtaczam w buce tartej i na patelnię mocno rozgrzaną z oliwą z oliwek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zapiłam pajonka
taaa jasne :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zapiłam pajonka
co za idiotka smaży na oliwie z oliwek jeszcze mięso :O nie dość że drogo to do tego oliwa nie nadaje się gorącego smażenia do takich rzeczy to olej rzepakowy jak ktoś lubi się snobować to niech kupi np kujawski z pierwszego tłoczenia w szklanej butelce a nie oliwe do smażenia i tak obok kto kurwa wymyślił tą oliwę z oliwek???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Andżelina Dżolli
też byłam weganka ale ta dieta prawie mnie zabiła i teraz zajadam się soczystymi stekami co i wam radzę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Andżelina Dżolli
rzepakowy jest niezdrowy, tylko słonecznikowy i do surówek i do smażenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zapiłam pajonka
słonecznikowy dobry jest do smażenia ale przy mięsie odpada za duża temperatura i psuje się podczas smażenia wytrzynuje tylko rzepakowy z roślinnych ogólnie mniej zdrowy ale najzdrowszy przy gorącym smażeniu ja osobiście preferuję mięso w kolejności gotowane duszone pieczone za smażonym nie przepadam dla mnie to psucie mięsa ale najłatwiej i najszybciej zrobić w sam raz do robienia przez wegetarianke choć mięsożerca zje i będzie syty ale nic poza tym jeszcze z indyka to się słabo na mielone nadaje taka pasza wyjdzie jak już takie chcesz kupić i smażyć to obsmaż kawałki na patelce w panierce z przyprawami i podaj z chlebem kaszą ryżem czy tam ziemniakami mięso drobiowe najgorsze do mielonych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
oliwa z oliwek jak najbardziej nadaje się do smażenia jest zdrowa przede wszystkim niż olej drogo :O wcale nie !!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tomecetylko
smazenie to psucie miesa-chyba sie nie wysplas?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość myszyszjak
to jak zrobić mielone ? skor nie smażyć :O normalne że się smaży

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
no żebyś wiedziała że się nie wyspałam bo mnie królik o 5 rano zbudził !!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fznnmfgm
mysza może zjemy twego królika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zapiłam pajonka
smażenie to psucie mięsa dopuszczalne jest tylko przy drobiu w kawałkach DUŻYCH i warzywach twardych inaczej to psucie oliwa jest dopuszczalna tylko przy smażeniu warzyw w lekkiej temperaturze to że smażenie jest najszybsze i najprostsze nic nie znaczy należy unikać nie będziecie mnie uczyć gotowania smaży się tylko gdy nie mamy czasu a ciepłe ma być lub gdy nie umie się gotować koniec kropka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×