Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1232111111111111113

Co byscie teraz odpisały facetowi ,ktory

Polecane posty

A Z CZYM ON JĄ OKLAMAL? ZE NIE MA ZONY? ZE NIE MA DZIECI?!? TO TY ZACHOWUEJSZ SIE JAK DZIECKO BO FACET SKLAMAL ZE SPI A SIEDZIAL NA FB. ALE KLAMSTWO. JA BYM MYSLALA O SAMOBOJSTWIE ;/

Gość do tak sobie myśle teraz
zgadzam się w 100% z tobą!

ja powiem tak: rob co chcesz sluchaj sie kogokolwiek. jesli dla ciebie to jest lamstwo tak okropne ok. podejrzewam ze to nei jest pierwszy raz takla akcja. facet sie wytsraszy i tyle. jesli chcesz partnera idealnego to zostan less. Ja zyje juz dlugo z podobnym facetem i mowie ci z doswiadczenia. wiele razy bylo ze siedzial na fb a mowil ze sobie idzie spac. a gral badz sluchal muzyki. bo to norma ze nie chce mu sie wiecznie pisac.

Gość tak sobie myśle teraz
kłamstwo to kłamstwo, od małych się zaczyna...

Gość nudy
ja bym napisala ze go kocham

powtórzę: dla mnie kłamstwo to kłamstwo. I kłamstwa nie toleruję. No, ale każdy podchodzi inaczej do sprawy, takie ludzkie prawo.

Gwoli wyjaśnienia Sylwia: ja też nie zrobiłabym jazdy o to, że nie odpisuje - natomiast nie podoba mi się fakt, że skłamał.

up

Gość germanistka86
"Oni bardzo potrzebuja wiedziec ze ty siedzisz w domu. a nie latasz po imprezach. Bo wtedy sie czuja bezpiecznie." Co za herezje:-/

Gość germanistka86
W życiu nie daj po sobie znać, że Ci było źle. Powiedz po prostu, że miło spędziłaś czas i życzysz mu szybkiego powrotu do zdrowia. Nie daj się samcom, musisz być trochę góra, bo szybko się Tobą znudzi.

Gość germanistka86
A co do fb to różnie bywa. U jednego to nic takiego, bo sobie ogląda dziewczyny, inny z nimi pisze. Mam w tym doświadczenie, więc wiem. Oczywiście nie zawsze tak jest, ale niestety faceci tacy są w większości.

Gość pseudonimartystyczny__________
"Prawie rozj***alam to co nas laczylo. " po pierwsze mężczyźni nie lubią jak kobiety przeklinają

Gość gcoipjgvsdil
Sylwia, jesteś taka sama jak facet autorki, widac, że zero honoru.

napisze mu takiego smsa,, a ja wczoraj wieczorem byłam troche u znajomych , troche na starym miescie.. nawet fajnie było ,al teraz trzeba sie zbierac i isc do pracy :P" jak myslicie pisac cos wiecej?

Gość gcoipjgvsdil
A kulturę osobistą masz na minusie. Przeklinająca kobieta-kumpel=najgorsze co się może przytrafić. I ty mu po trzech dniach jak gdyby nigdy nic odpisujesz? Nic dziwnego, że facet z tobą jest, skoro ma, za przeproszeniem, kogo posuwac i jeszcze się nie stwia, tylk jest grzeczna i potulna, żeby się facet nie zdenerwował, przestraszył i uciekł. Napraedę nie masz honoru i szacunku do siebie, ja hyym się nie pozwoliła tak traktować.

Gość germanistka86
no życz mu szybkiego powrotu do zdrowia. Pamiętaj, że w relacjach damsko-męskich nie możesz być zbyt "słodka". Facet lubi zdobywać, ale nie może być też w 100%, że Cię ma i zrobisz dla niego wszystko.

Gość fiodorowa dostojewska
Nic mu więcej nie odpisuj, miej szacunek do siebie w przeciwieństwie do niektórych tutaj, nie poniżaj się przed facetem to poniżej godności. To co napisałaś jest ok.

germanistka- przybij piątkę:D Właśnie o to chodzi, nie możesz być jego niewolnicą, która choćby nie wiem co zrobił będzie przy swoim Panu. Takie kobiety są najgorsze, bije od nich desperacja, "żeby tylko facet nie zostawił, żebym nie została sama". I zgadzają się na wszystko co facet robi, przyzwyczajają go do tego, a później się dziwią, że ich nie szanuje.

Gość germanistka86
fiodorowa;)

Gość poprawna polszczyzna
"byłam trochę u znajomych"? A reszta ciebie gdzie była? w kinie? To źle brzmi i jest niepoprawne, co to znaczy"trochę byłam"? napisz po prostu byłam u znajomych.

ok :) tak wlasnie napisałam

"Trochę" chyba w sensie, że niedługo, chwilę tam posiedziała. Co nie zmienia faktu, że nie brzmi to zbyt dobrze. Germanistka, cieszę się, że jest ktoś na tym forum kto się ze mną zgadza w sprawach damsko-meskich:)

Gość Niebiessskoooka,,
do sylwia 21 jak dziewczynko kiedys dorosniesz, zmądrzejesz, zaczniesz sie szanowac i poznasz faceta ktory naprawde cie pokocha to zobaczysz na czym polega milosc i przywiązanie faceta. A zapewniam cie ze nie na tym ze facet milczy przez trzy dni i "potrzebuje samotnosci". A ty lecisz jak piesek z radoscią ze Pan był łaskaw napisac taniego smsa i łykasz wszystkie wciskane teksty Facet ktory szaleje za swoją kobietą nie wytrzyma poł dnia bez kontaktu bo jego kobieta jest w jego myslach caly czas Poki co nie masz o tym pojecia, uczepiłas sie chyba pierwszego lepszego goscia ktory ma cie w dupie i robisz z siebie eksperta od związkow i nie widzisz ze sie osmieszasz:D a co do autorki, te tekty o tym jak swietnie sie bawisz sa tak rażąco głupie i sztuczne ze srednio ogarniety facet od razu to wyczuje i bedzie miał z ciebie polewke

nic nie rób,zachowuj się jakby nigdy nic i dopiero jak się spotkać zrób delikatne,żartobliwe aluzje i zobaczysz reakcję...ja tak zawsze robię i działa

nie pisałam mu ,ze sie swietnie bawie tylko ,ze nawet fajnie było.. czemu miałby sie skapnac przeciez byl pt i jeszcze noc najkrotsza w roku wiec to logiczne ,ze moglam gdzies wyjsc chyba

upp up

Niebieskoooka chyba nie przecztała całego tematu i doszła tylko do tego co chcialaś napisac wcześniej. Dobrze, żemu tak napisałaś, nie proś się o rozmowę, miej godność bo skończysz jak niewolnica swego Pana-Sylwia. Żałosna dziewczyna, ktora poniży się i sprzeda swój honor byle tylko mieć faceta.

no i dalej sie nie odzywa mimo ,ze mu tak napisałam... myslicie ,ze jakby mnie chcial spławic to by pisał dzisiaj rano?