Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurczak bez kości

mam dosyć ciągle dzwonia do mnie z mbanku z zastrzezonego

Polecane posty

nienawidzę jak ktos dzwoni z zastrzeżonego!!! jakieś kurde ubezpieczenie od szpitala, hahha 3 miesiące temu byłam w szpitalu jak rodziłam córeczkę a jak nie z mbanku to z orange z ofertami mówię im , ze nie chce a oni dalej dzwonią nawet o 20 jak sie pozbyć tych dziadów?

Gość koxu
zwyzywać

Gość ot co zrobić
nie odbieraj zastrzeżonych ---proste ? ja tak robię.

Gość ot co zrobić
do mnie często dzwonili też z ofertami pokazów z bawełny czy wełny ?

Gość ot co zrobić
za to dostaję smsy od wróżek

Gość ot co zrobić
wyłączaj głos, a to na stacjonarny czy komórkę ? pewnie masz na abonament. Ja mam teraz na kartę to co najwyżej dzwonią z jakąs propozycją, ale nie z zastrzezonego tylko ja ucinam rozmowę ,że nie jestem zainteresowana, a jak ktoś nachalny mówie , że nie mam czasu i sie wyłączam.

Gość co zrobić aby wrózki
nie przysyłały do mnie tych upierdliwych sms-ów? Mam tego dość! :(

Gość kaśkallllllllllllllllllllll
Do mnie ciągle dzwonią z Tmobile,jakieś promocje i inne pierdoły.Strasznie upierdliwi.

jak zablokowałam? to zależy od modelu telefonu, w samsungu np. jest opcja Ustawienia- ustawienia aplikacji- połaczenia-wszystkie - 2. automatyczne odrzucanie - lista blokowanych - brak (stawiasz znaczek przy braku i aktywacja wł.)

Smsy można zablokować dzwoniąc do BOK swojego operatora i podać te numery, ja tak z 10 nr. wróżek zablokowałam. A jeśli chcesz zablokować ten mbank to odbierz i zapytaj skąd mają Twój numer. Ja np. mam numer w Plusie, dzwoniła do mnie baba z Play z ofertą. Powiedziała, że jeśli nie chce otrzymywać ofert to mam wysłać pismo do Polkomtelu z prośbą o nieudostępnianie moich danych. Tak chyba zrobię bo wczoraj znów dzwonili :o

ja kurcze nie odbieram od tygodnia i dalej dzwonią teraz raz odebrałam i babka mówi rozmowa jest nagrywana to powiedziałam jej zeby sobie dupe nagrała ;/;/;/

To napisz do nich pismo, że nie zgadzasz się na dalsze otrzymywanie od nich ofert reklamowych.

Gość wefeweffewfewefw
w play możesz zablokować numery zastrzeżone logując się na stronie, twój telefon też powinien mieć tak funkcje :classic_cool:

Do mnie Play to chyba przez 2 tygodnie codziennie dzwonił ;o aż w końcu odebrał mąż i im nagadał :D Ale teraz znów zaczęli mimo iż jak przedwczoraj odebrałam i mówiłam, że nie jestem zainteresowana bo mam umowę w mixie do 2013 to wczoraj znów dzwonili :o

Do mnie Play to chyba przez 2 tygodnie codziennie dzwonił ;o aż w końcu odebrał mąż i im nagadał :D Ale teraz znów zaczęli mimo iż jak przedwczoraj odebrałam i mówiłam, że nie jestem zainteresowana bo mam umowę w mixie do 2013 to wczoraj znów dzwonili :o

ide kurcze na dwór i do sklepu , musze mojemu zrobić obiad bo dziś dzień ojca cholerka, musze mu to wynagrodzić ze mnie uszczęśliwił :) pogoda u mnie tez jest piekna, lepiej sie się denerwować

Gość hjtrra
a jak emalia blokować jak sie dostaje od niechcianych , blokuje a oni mi dalej wysyłaja ?

To zalezy gdzie masz na gmailu można od razu przekierowac do folderu ze spamem niektórych nadawców. Na innych skrzynkach pewnie też, trzeba pokombinowac troche.

hjtrra najczęściej na dole takiego mejla jest informacja, że jeśli nie chcesz otrzymywać informacji to masz tam kliknąć i sie wypisać.