Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurczak bez kości

mam dosyć ciągle dzwonia do mnie z mbanku z zastrzezonego

Polecane posty

Gość frdgjrdfgvtfrgdrh
W Plusie możesz zablokować połączenia z zastrzeżonego. Dzwoniący dostaje wtedy komunikat o tym, że musi zadzwonić z normalnego telefonu :) Jak tak zrobiłam i jest spokój :D

Gość To jest oryginał
Aby włączyć uslugę BPA należy wysłąć SMS-a o treści AKT BPA pod numer 8087 lub wysłać kod USSD *110*71# Sieć orange ( włączenie poprzez sms lub kod jest bezpłatne .

Gość skądże ja to znam
mBank jest najbardziej nachalny właśnie. Jak odrzucasz połączenia, to potrafią dzwonić nachalnie do skutku po 5-6 razy. Ja ostatnio zastrzeżony odebrałam i rozłączyłam się. Zrobiłam tak 2 razy i póki co cisza. I nie istnieje dla nich odmowa. Zadają durnowate pytania, a jak mówisz, że dalej nie, to ci nawija, bo może panią przekona to to i jeszcze tamto. Myślę, że dużo ludzi się przy czymś takim zgadza dla świętego spokoju. Masakra

Gość no wlasnieeee
z mbanku ciagle dzwonia

Gość Martinka90
edzio adsadsa wyjaśniła na pierwszej stronie, że należy spisać te numery rzekomych samozwańczych "wróżek" i zadzwonić do biura obsługi klienta sieci z jakiej masz nr. I w końcu się dowiedziałam co zrobić dzięki adsadsa bo ja też skorzystam z Twojej rady :) poczekam z tydzień, bo SMSy od nich kasuję od razu i to bez czytania, ale nazbieram sobie w ten tydzień te numery i zablokuję:)

Gość Mario Bolucci
A mi nie przeszkadza, że dzwonia. To jest ich praca. W jakiś sposób te osoby muszą na chleb zarobić.

Gość fhgs
w ogóle nie odbieram zastrzeżonych

Gość Martinka90
Mi przeszkadza jak dzwonią, ale jestem miła bo rozumiem że to ich praca i tak im każą. Ale SMSy od pseudowróżek strasznie mnie wkurwiają bo to zwykłe oszustwo naciąganie a tak naprawdę to nawet pewnie nie zna znaczenia kart tarota itp. jedna z drugą co wysyłają te żałosne badziewia i żerują na ludzkiej naiwności, łatwowierności i ich problemach.

Gość rthtynmjtrnjtnhtnh
W Play można włączyć opcje odrzucania połączeń z numerów zastrzezonych, np. przez stronę internetową. Ja tak zrobiłem i problem rozwiązany.

Gość wróżka esmeralda :P
zaażycz sobie wykreślenia twojego numeru z ich bazy danych masz takie prawo, a oni mają obowiązek respektowac twoje życzenia