Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Valetta

TEMAT NADMORSKI - w lipcu jadę nad morze, opisujmy fajne miejsca nad morzem.

Polecane posty

Jadę na Hel http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.zsohel.edu.pl/projekt/images/hel.jpg&imgrefurl=http://www.zsohel.edu.pl/projekt/HEL-TURYSTYCZNY.html&h=436&w=600&sz=49&tbnid=sJ6TW8BlrutMSM:&tbnh=92&tbnw=126&prev=/search%3Fq%3Dhel%2Bzdj%25C4%2599cia%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=hel+zdj%C4%99cia&usg=__3g4V3DJOZguO7FnyaOU4e8EMzH8=&docid=mlx0DWAh_15wLM&hl=pl&sa=X&ei=wIjlT6aCO8nKsgaFwIXzAQ&ved=0CGYQ9QEwAA&dur=2808

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaa908
ja jade 8 lipca do karwii

Gość szz
w sierpniu jadę do Mielna, zatrzymuję się w pensjonacie Aida Perła Mielna po raz pierwszy, ale zdjęcia na ich stronie mnie przekonują. W Mielnie byłam 4 lata temu na campingu i chociaż miasto fajne, to na campingu warunki straszne (głównie przez właścicielkę która nie umiała zapanować nad zbyt głośnymi, wulgarnymi gośćmi - camping Pod Żaglem omijajcie szerokim łukiem) Ogólnie Mielno oceniam pozytywnie, całą dobę jest tam jedna wielka impreza.

Gość polla303
Ja w tamtym roku byłam w Kołobrzegu, fajne miasto, idealne dla rodzin z dziećmi, czysta plaża, dużo ścieżek do spacerowania. Tylko z jedzeniem mają problem, mało dobrych restauracji, ale jedną polecam- Mikado, super jedzonko i super widok na morze.

Gość polla303
W Trójmieście jest najładniej, Gdańsk, Gdynia, Sopot wszystkie miasta mają coś w sobie i na Helu też jest fajnie, tylko, że nie ma co tam robić tak przez dłuższy pobyt, dlatego jak byłam w Sopocie to wybrałam się na Hel tak na jeden dzień i starczy. No chyba, że ktoś lubi spokój i chcę tylko leżeć na plaży,a nic nie zwiedzać to Hel jest odpowiednim miejscem.

A co myślicie o wyjeździe pod namiot, to męczarnia, czy da się wypocząć?

Gość pytajka pytająca
Ja mieszkam w Gdyni i powiem Wam,ze na dłuższą metę nie ma u nas nic ciekawego.Zwiedzać nie ma co ,bo miasto jest młode,jedynie atrakcją może być Skwer Kościuszki i Bulwar.

Gość pytajka pytająca
Wiesz,jak się mieszka od urodzenia nad morzem to nic juz tak naprawdę nie jest fajne,wszystko jest takie "normalne". Klif orłowski jest rzeczywiście fajny ale przeciez nie bedziesz na nim stała cały dzień ;)

Gość baltika :)
zapraszam do Międzyzdrojów - i plaża i klif i statki i place zabaw dla dizeci , zubry , ścieżki rowerowe , piękne molo ,koncerty , park zdrojowy , Aleja Sław :) - zapraszam - chętnie wynajmę Wam mieszkanie :) blisko morza - 150 m :)

Byłam kiedyś w Miedzyzdrojach, też polecam. I w ogóle okolice Międzyzdrojów również: Dziwnów, Dziwnówek. Jest zupełnie inaczej niż na wschodnim wybrzeżu :) A macie jakieś ładne zdjęcia?

Gość hrrhr
Hel najlepszy!

Gość Marwellla
Polecam Sopot. Panuje w nim atmosfera nadmorskiego kurortu. Tylko noclegi są drogie, szczególnie te przy plaży, ale jak ktoś jedzie na 5 noclegów, to można trochę przepłacić. :)