MAGDA_______ 0 Napisano Czerwiec 23, 2012 Dziś jest koszmarna u mnie pogoda, czy dalej chodzi u was ogrzewanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eva42 Napisano Czerwiec 23, 2012 chodzi dzis rano np :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za cieplo w domu Napisano Czerwiec 23, 2012 podejrzewam, ze moze powinno chodzic czasami zeby ogrzac te potworne sciany, ale mam wylaczone. mamy elektryczne kaloryfery wiec wylaczylam juz na sezon letni te storage heaters z gniazdka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvisowa 0 Napisano Czerwiec 23, 2012 u mnie ogrzewanie jeszcze nie "chodzi" ale wczoraj wieczorem pomyślałam nawet żeby je włączyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mklnbhjvcgf Napisano Czerwiec 23, 2012 wy chyba powariowaliscie :D:D ile stopni u was ze chcecie grzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie np.12-15 stopni Napisano Czerwiec 23, 2012 włączam rano,zanim obudzę dzieci na śniadanie a potem pod wieczór.Niby na dworze nie jest zimno ale jak ciągle pada to w domu jest tak nieprzyjemnie.Wolę grzać niż miec później w domu grzyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Czerwiec 23, 2012 ja tez ogrzewam z rana i wieczorem. moze zimno nie jest ale nie lubie wilgoci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimnica cholerna Napisano Czerwiec 23, 2012 Ja tez grzeje. :) Jak mam dzien wolny, a na zewnatrz taka plucha, to nawet grzeje caly dzien. Wlaczam tak na 3 stopien i jest w sam raz. Jak jest taka pogoda i do domu nie wpada zadne swiatlo, to naprawde jest chlodno. Poza tym, lubie nosic papcie bez skarpetek i chodzic sobie na krotkim rekawku po domu, a bez ogrzewania po prostu marzne. Temperatura u mnie obecnie wskazuje 11 stopni. Pod koniec czerwca. Masakra.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sorrry ja mam w domu 20 stopni Napisano Czerwiec 23, 2012 Sorry ,starsznie zimno macie w domu,ja mam 20 stopni,ale rzeczywiście przy takiej pogodzie wydaje sie ze jest w domu po prostu mokro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kingulka1986 Napisano Czerwiec 23, 2012 u mnie też włączone na maxa, od rana pada deszcz, ale już wkrótce wracam do PL i będzie cieplej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mała niezalogowana Napisano Czerwiec 23, 2012 cudowne życie w cudownym kraju;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za cieplo w domu UK Napisano Czerwiec 24, 2012 u mnie w niepogode, czyli caly czas :P od strony tej cieplejszej jest 20 stopni. raczej rzadko odczuwam zimno, zeby wlaczyc ogrzewanie wiec juz je wylaczylam na sezon letni. gdybym jednak miala gazowe to pewnie wlaczalabym zeby osuszyc pranie i troche podgrzac te lodowate sciany. wiem o co wam chodzi z tym dziwnym mokrym powietrzem w domu. to jest niedowytrzymania. my przez wiekszosc dnia mamy pochlaniacz wilgoci wlaczony, ale i tak dzis wszystkie katy czyscilam bo byly poczarniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 taki klimat niestety mamy ze tu jest wilgotno wiecznie nawet w cieple dni. dlatego ja pranie robie w pralko-suszarce bo inaczej czekalabym 3 dni zeby wyschlo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usialalala 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 Ja grzalam ostatnio u corki w pokoju na noc,ale delikatnie. Pranie susze w mojej sypialni i suche jest na drugi dzien. Nie mam grzybka o dziwoo..sasiadka podena, ma cala lazienke zasyfiona i smrod jak cholera. Moze dlatego ze nie otwiera okien..prawie wogole. Ja wietrze codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem lepiej i juz Napisano Czerwiec 24, 2012 zeby nie miec grzyba w domu nie wystarczy tylko ogrzewac ale trzeba mieszkanie czesto wietrzyc. A jak sie suszy pranie to nawet caly czas musi byc okno uchyone zeby ta wilgoc mogla uciekac z mieszkania. Ale jak sie okna nie otwiera i ma sie smrodek w domu to nic dziwnego ze grzybek wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach