Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrrafie inaczej

Mam problem z facetami.

Polecane posty

Gdy mi zaczyna zależeć, oni nagle luzują... problem w tym że potrafię z kims się zzyc nawet w internecie pisząc na portalu spolecznosciowym.Pierwsze kilka rozmow ok ale potem wkręcam sie coraz bardziej... Co robic???

Gość Dronkoski
Probuj tak dlugo, az trafisz na kogos, kto tez sie tak potrafi zzyc. A na kafe tez tak potrafisz? ;)

Ale wiesz ile mnie to kosztuje... Trace zaufanie do ludzi powoli i nie wiem czy za kilka prob bede taka sama jak teraz... I tak widze ze powoli sie dystansuje ale nadal probuje do kazdego byc przyjaznie nastawiona

Na kafe tez potrafie, z kilkoma ludzmi przenioslam kontakt poza to forum, ale i tak sie urwal

Gość Dronkoski
A ja ostatnio wzialem, rozkrecilem kontakt w jednym pokoju i przenioslem go do kuchni ;) No to zastanow sie dlaczego oni luzuja? Jak chcesz to mozemy zaciesnic relacje, Ty bedziesz postepowala tak jak zawsze a ja Tobie powiem, dlaczego oni luzuja, ot co - dokonam analizy Twojego postepowania ;) A w co Ty sie pozniej tak wkrecasz? - w potencjalny zwiazek?

Nie potrafie tak na niby, nie trzymam sie jakis okreslonych schematów... Przyzwyczajam sie do ludzi za szybko, nie chodzi nawet o zwiazek ale jestem uczuciowa,nie zaprzecze:P

Gość Dronkoski
No to może Twoje reakcje są jak najbardziej normalne, bo posiadasz w sobie spore pokłady uczuć, które byś chciała w końcu na kogoś przelać? A jak się czujesz sama ze sobą?

Możliwe że tak jest Ogólnie to zależy, ale raczej przeciętnie, mozna powiedzieć ze nawet dobrze

Gość Dronkoski
Uwaga, mam dla Ciebie świetną wiadomość! - jesteś normalna ;) Tylko nie rzucaj się tak szybko na wszystkich ;)

Heh no wow;) czyli wniosek z tego taki ze ja jestem normalna a reszta nie? :D

Gość Dronkoski
Dokładnie, zamiast dostrzegać w Tobie te wszystkie pozytywne cechy, chęć bliższej współpracy i korzyści z niej wynikające dla obu stron to oni chowają ogon pod tułów i uciekają. Powinni docenić Twoją otwartość i chęć zbudowania czegoś! Widzisz, to oni są nienormalni ;)