Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttnaM

Tylko jego naprawde kochalam...

Polecane posty

Gość smuttnaM

nikt nie musi tego czytac chcialam sie tylko wygadac.a moze mam nadzieje ze on to przeczyta?choc to raczej niemozliwe...ale ja zawsze zyje nadzieja juz od 6 lat. Poznalam go kiedy mialam 16 lat teraz mam 22, jest ode mnie starszy o okolo 12 lat pracuje jako kierowca pksu wlasnie tak go poznalam,jak chodzilam jeszcze do szkoly specjalnie opuszczalam lekcje zeby tylko z nim wrocic o tej 15, majac 16 lat myslalam ze to zauroczenie ze to minie ale nie minelo... czuje to co na poczatku on caly czas jezdzi ta sama trasa teraz mam 22 lata doroslam bardzo sie zmienilam on tez chyba to zauwazyl ze nie jestem juz malolata bo od roku zaczal mnie zagadywac teraz juz rozmawiamy normalnie pamietam jak rok temu pierwszy raz rozmawialismy a ja jak wysiadlam to poplakalam sie ze szczescia.probowalam z kims byc przez te 6 lat ale potrafilam tylko ranic bo zawsze porzucalam facetow nie potrafilam ch pokochac.przez te 6 lat doślownie co noc wyobrazam sobie ze zasypiam przy nim.i nie prześtane go kochac probowalam wiele razy...chyba juz do konca zycia bede zyc marzeniam...

Gość 30 latek szuka dziewicy
acha :classic_cool: