Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rereferf

wytłumaczy mi to ktoś?

Polecane posty

Gość rereferf

W skrócie poznaliśmy się w internecie, po miesiącu spotkaliśmy się, ja 22 on 24 lata. Na początku było cudownie, emocje, chemia, spotkaliśmy się 3 razy na kilka dni. Było nam świetnie, śmieliśmy się, mieliśmy o czym rozmawiać, był pociąg. Traktował mnie jak swoją dziewczynę, trzymał za rękę robił śniadania. Kończy studia, mówił, że ja wyjdzie znajdzie pracę koło mnie. Ja zaczęłam pytać jak mam nazwać naszą relację, że trzeba się jakoś określić, bo to już zmierza daleko. On wtedy zaczął się jakby wycofywać, ale nie naciskałam, tylko pytałam do czego do zmierza. On odpowiedział, że on może być z kimś rok i nie powie, że jest z kimś w związku. Raz powiedział, że mnie nigdy nie pokocha, po czym przyjechał i było jak zawsze... Później ja stwierdziłam, że nie mogę tak,bo ja się angażuję, a on nie może się zdecydować. Powiedział,że to jego wina, bo jest niedojrzały i jak ma podjąć deklarację to się wycofuje.. Po prawie miesiącu przerwy zaczęliśmy pisać, mnie to bardzo boli, bo chciałabym coś więcej, ale on traktuje mnie ja kumpla, chociaż piszę, że byłam aniołem, że to czy tamto było cudowne... Czemu nam nie wyszło? Co mogę zrobić? Cholernie mi na nim zależy... Dodam, że nie jest typem plejboja, po prostu rozpieszczony jedynak, niedojrzaly, ktory bal sie nawet seks ze mna uprawiac, bo mial jednaq partnerke, z ktora mu nie wyszlo...w dodatku nie jest za bardzo atrakcyjny, a mnie do niego jak cholera ciagnelo... on skonczyl studia pracy nie ma,ma abicje, zeby znalezc w zawodzie,a teraz gowno robi i siedzi u rodzicow, a ja kilka tysiecy mam oszczedzone, studiuje, pracuej w knajpie i nie jest mi wstyd, przynajmniej mam swoja kase. A on znowu mnie olal, po tej przerwie zadowolony, ze sie odezwalam wielkie wow powiedzial, ze na miesiac wakacji do mnei przyjedzie, pisal erotyczne smsy, a jak spytalam po co? odpowiedzial, ze to mile bylo :|

Gość rereferf
a teraz bez żadnego powodu jak spytałam czemu raz nasza relacja jest ok później nagle bez powodu źle nie odpisał, a przeczytaał, napisałam czy cche urwać kontakt, żeby po prostu mi powiedział nic nie odpisał, telefonu nie odbiera, chyba zwariuję ;/

Gość rereferf
up