Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8989898

do osób co sa w gimnazjum....

Polecane posty

Gość 8989898

Czy zachowanie nieodpowiednie jest częstym zajwiskiem? Bo syn dostał takie na koniec roku i twierdzi, że wiele osób w klasie takie ma... :( Srednia ma pow. 4.0 i twierdzi że jest genialny....

Gość 8989898
up

Gość bardzo częstym zwłaszcza wśród
chłopaków, a jeśli szkoła ma średni albo niski poziom to 4 to nie jest zła średnia

jakoś musiał się w końcu przed tobą wytlumaczyc. Aniołkiem to on chyba nie jest xd

Gość 8989898
myslałam, że w szkołach o niskim poziomie właśnie trudniej o wysokie oceny?? u mnie w liceum tak było, ludzie co mieli 3 plus z matmy potem zostawali architektami znanymi,

Gość 8989898
myslałam, że w szkołach o niskim poziomie właśnie trudniej o wysokie oceny?? miało byc w szkołach o wysokim poziomie trudniej o wysokie oceny...

Gość oj tam oj tam ......
Nie, na pewno w jednej klasie aż tak dużo osób nie ma takiego zachowania. W kalsie mojeje córki, która dość słaba jest i chodzi z nią pare chuliganów nikt nie ma nieodpowiedniego. I raczej wydaje mi się, że takich osób w klasie twojego syna na pewno dużo niema.

Gość 8989898
a jaką srednia mają wasze dzieci???

jak jest niski poziom to jest łatwiej wiec dobre oceny. Ja w gimnazjum miałąm wysoki poziom i brak paska na swiadectwie. Poszłam do liceum i osoby które przez całe gimnazjim miały średią ponad 5 radziły sobie duzo gorzej niż ja.

Gość 8989898
:(

Gość w klasie mojej córki
ma prawie 70%, więc się nie przejmuj Biorą jakieś punkty: brak obuwia brak tarczy nieobecności brak pracy domowej wpadki itp Potem po tych punkach oceniają zachowanie