Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKG

Czy jej nadal na mnie zależy?

Polecane posty

Gość WKG

Jesteśmy z moją żoną już długo po ślubie, mamy 2 dorosłych dzieci, ja mam jeszcze jedno dziecko z pierwszego małżeństwa, które wychowałem z obecną żoną, bo moja była się nim nie interesowała przez dłuższy czas. Moja obecna żona jest bardzo atrakcyjną kobietą, sporo facetów się nią interesowało, ale ona nigdy mnie nie zdradziła. Nasze życie wyglądało raczej dobrze, kilka lat temu coś zaczęło się psuć. Ja święty nigdy nie byłem, podobały mi się inne kobiety, ale nigdy nie miałem romansu na poważnie, nie zdradzałem żony. Ostatnio moją żoną zaczął interesować się inny facet. Rozmawiałem z nim i powiedział mi, że zakochał się w mojej żonie. Żona jakiś czas temu powiedziała mi, że nasze małżeństwo jest już "martwe", jak to ona określiła, ale kiedy rozmawiałem z nią dzisiaj to wyznała mi, że nie potrafi ode mnie odejść, chociaż tyle razy próbowała to nie potrafi. Zauważyłem też, że coraz częściej sięga po alkohol. Czy jej nadal na mnie zależy?

Gość koxu
ona cię kocha ale fiut z ciebie daj jej róże i zaproś do restauracji i do kina pojedźcie na wakacje bez dzieci i porozmawiaj z nią poważnie co jej nie pasi

Gość gryzelda444
Ależ oczywiście, że TAK! Moim skromnym zdaniem Twojej żonie jest potrzebna jakaś pomoc psychologiczna, ponieważ to mogą być początki depresji, a już z całą pewnością poważnego kryzysu. To, że po pewnym czasie swojego małżonka nie traktuje się tak jak kilkanaście lat temu, jest naturalną koleją rzeczy, ale nie można popadać w skrajności.

Gość WKG
Ale po czym wnioskujecie, że mnie kocha?

Gość gryzelda444
Gdyby Cię nie kochała, juz dawno by od Ciebie odeszła, skoro ciagle trwa przy Tobie to znaczy, że podświadomie coś jej nie daje Cię zostawić, więc jestes dla niej ważny.

Gość koxu
po tym że cię nie puściła i nadal z tobą jest cwelu baba to nie dziad jak by cię nie kochała to już by była u tego pojeba

Gość WKG
Ale może mnie nie kocha a nie chce mnie zostawiać, bo np przyzwyczaiła się do mnie?

Gość koxu
kobieta to nie dziad baby nie siedzą z jełopem bo się przyzwyczaiły to domena dziadów

Gość koxu
idź kup jej róże i powiedz że ją kochasz jak ci da w pysk to znaczy ze nie lubi a jak się uśmiechnie to że lubi proste

Gość WKG
Czyli jakby mnie nie kochała to już dawno by była u tamtego nie zważając na to, ze była ze mną całe życie?

Gość gryzelda444
myslę, że tak

Gość gryzelda444
WKG wypowiesz sie na mój wątek?