Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Co to był za foch?

Polecane posty

Jest pewna laska na uczelni która ewidentnie na mnie leci. Sama podchodzi, zagaduje ale ja nie ciągne nigdy rozmowy bo jakąś nie jest w moim typie. Ostatnio w tramwaju się zobaczyliśmy i z daleko uśmiech ale że był tłok to nawet nie podszedłem do niej. Później ona wyszła pierwsza i na światłach podszedłem do niej i mówię "siema" a ona nie popatrzyła mi się w oczy tylko gdzieś z boku i poszła na czerwonym. Jak to rozumieć? Co ona chciała przez to powiedzieć?

Gość koxu
eee zachowałeś się jak cham przez rozmowę ją ani nie zapłodnisz ani się nie chajtniesz może chciała się z kimś zaprzyjaźnić cepie

ale nie mam takie zamiaru! Dlaczego miałbym się zachować jak cham? Przecież podszedłem i zagadałem. To ona dosłownie potraktowała mnie jak powietrze. Ja jej nic nie obiecywałem. Jak strzela fochy jeszcze dobrze mnie nie znając to co by było w związku?

Gość koxu
twój problem jest taki że uważasz że jak laska do ciebie zagada to od razu chce cię zgwałcić

To są typowe kobiece gierki. Ona po prostu wie że się za bardzo narzucała a ja nic sobie z tego nie robiłem. To postanowiła że będzie mnie traktować jak powietrze choć dalej ma nadzieje na coś

Gość koxu
albo na nią lecisz albo jesteś pojebany :O w sumie jak by cię ona gówno obchodziła to byś nie pisał na forum cwelu

Nie znasz sytuacji to nie oceniaj. Ja ci mówie ze ona na mnie leci to leci. Wiem kiedy laska na mnie leci, kiedy jest zainteresowana a kiedy nie i już mi nie wmawiaj że ona tylko zagaduje dla samego zagadania.