Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goramka

PILNE!! POMOC!! SZKOŁA!!

Polecane posty

Witam mam pytanie :) czy jeśli pójdę do technikum np. do technikum fryzjerskiego i później mogę iść na studia "z innej beczki" ? tzn mogę iść na studia np. ekonomiczne? czy kierunek studiów jest uzależniony od szkoły średniej ? :O proszę o pomoc

Gość koxu
nie idź na studia przez takich jak ty zaniża się poziom uczelni :O

Gość miliarderka
po technikum czy liceum mozesz isc na studia gdzie Ci się podoba. musisz miec oczywiscie maturkę

Tak tak wiem :) matura jest dla mnie ważna i zamierzam ją zdać :) a to że ty "koxu" zaniżasz poziom uczelni nie znaczy że także ja będe to robić :p

Gość koxu
debil z ciebie do kwadratu :o

ehh i kto to mówi :O to że chce się jak najwięcej dowiedzieć to nie znaczy że jestem jakimś bałwanem :O nie znasz mnie,nie oceniaj !!

Gość koxu
"że chce się jak najwięcej dowiedzieć to nie znaczy że jestem jakimś bałwanem" właśnie oto chodzi że powinieneś to wiedzieć a nie pytać przecież to jest logiczne będziesz mieć problem z matmą :D

czy do ciebie nic nie dociera?! człowieku skąd możesz wiedzieć czy będę miała problemy z matmą? może mam np 13 lat i jeszcze nie wiem takich rzeczy!! a że na świecie są tacy bałwani jak ty to tylko przeszkadza ludziom normalnym w życiu

Gość koxu
"człowieku skąd możesz wiedzieć czy będę miała problemy z matmą" bo pierwszy rozdział to logika :D

Gość koxu
no raczej tobie sądząc po twoim pytaniu

wiesz gdybyś był mądrym i godnym zauważenia człowiekiem nie dowartościowywałbyś się nickiem "koxu" i nie krytykowałbyś każdego kto ci się napatoczy

nie wazny jest kierunek technikum, wazna jest tylko matura,jestem to technikum zywienia :)

Gość czy
wszystko możesz ja chodziłam do lo humanistycznego, a teraz studiuje matematykę:)