Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilka pytanek

Czy warto być... - kilka pytań.

Polecane posty

Gość Kilka pytanek

Czy wato być dziś porządnym mężczyzną? Oto kilka pytań. Jeśli będziesz odpowiadać proszę o szczere odpowiedzi. :) 1. Co sądzisz o mężczyźnie który uprawiał w przeszłości seks " na lewo i prawo"? 2. Czy jest to na plus czy na minus, że mężczyzna w przeszłości uprawiał seks "na lewo i prawo"? 3. Co sądzisz o mężczyźnie który był w "wielu związkach"? 4. Co sądzisz o mężczyznach którzy nie byli w żadnych związkach. 5. Czy ważny jest powód dla którego w związkach nie byli? 6. Co sądzisz o mężczyznach, którzy nie uprawiali seksu? 7 Czy ważny jest powód dla którego jeszcze nie uprawiali oni seksu? 8. Jak ważne dla Ciebie jest "doświadczenie" mężczyzny gdy chcesz budować z Nim związek? 9.Czy dałabyś szansę mężczyźnie bez "doświadczenia" by poznać Go bliżej? 10. Czy bycie mężczyzną bez "doświadczenia" jest raczej na plus czy na minus gdy chcesz zbudować stały związek?

Gość b430
ad. 1 na lewo to ma przejebane na prawo może być

Gość niech świat myśli swoje
ad. na wszystko. Odpowiadam jako kobieta która sama miała kilku a ma faceta którego nikt poza nią nie dotknął. Po pierwsze doświadczenie nie ma nic do rzeczy. Wiem na swoim przykładzie, bo żadne doświadczenie w seksie nie da nigdy tego co seks z miłości i tym akurat nie musisz się martwić w ogóle. Jeśli jakaś dziewczyna uzna inaczej to znaczy że tylko o seks jej chodzi. Po następne to jest najcudowniejszy Skarb na świecie - facet taki jak mój. Kiedy wiem że żadna go nigdy nie widziała nago, bez koszulki a tym bardziej nawet nie dotknęła prócz podania ręki na przywitanie. A po następne to jeśli należysz do tych niedoświadczonych to życzę Ci żebyś spotkał kobietę z którą będziesz już zawsze. A z drugiej strony musisz liczyć się z tym, że jeśli ona będzie miała kogoś wcześniej to fakt tego że to tylko dla Ciebie był pierwszy raz może być dobijający bo nie przeżyjecie tego razem. Jednakże jeśli mój partner miałby kogoś wcześniej to byłoby to przede mną i raczej nie moglabym mieć do niego o to pretensji