Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba ona 27lat

Witajcie - mam problem

Polecane posty

Gość gruba ona 27lat

Jutro narzeczony chce byśmy jechali z jego siostrą i jej rodziną na termy do Bukowiny - 100km wszystko OK ale ... wstydzę się jestem przy kości a jego siostra jest maniaczką diet i odchudzania boje się wytknięcia wiem problem "wielki" ale doradzcie jechac? narzeczony wszystko wymusza, zawsze ma to co chce i po 2 - takie wyprawy tanie nie sa 200km w 2 str aby pokapac sie 4,5h? byliśmy już 2 razy w czerwcu na tych termach a raz w taterlandii na Slowacji niedziela za niedziela na termach wykituje z kosztami

Gość gruba ona 27lat
nic nie doradzicie?

Gość beatasmarkata
ile masz wzrostu i ile ważysz ?

Gość gruba ona 27lat
165/75kg

Gość nie trawi ę
Jak cię nie stać to nie jedź, jak stać, ale wolisz wydać na coś innego pogadaj z narzeczonym. Chyba od tego się go ma, żeby razem usiąść pogadać, rozwiązywać problemy?

Gość Prawnik91
Dramat jak mozna sie tak spasc

Gość Szukam bez skutku
dokładnie jak Cię nie stać to nic na siłę a tak w sumie to co to za zaproszenie jak musisz płacić za siebie. jak się kogoś gdzieś zaprasza, czy to obiad, kolacja, wycieczka czy cokolwiek innego to moim zdaniem się funduje tej osobie, a jak się nie chce tego robić to po co zapraszać. A co do wyglądu to nie stresuj się, przecież i tak już Cię widzieli więc wiedzą jak wyglądasz, więc w czym problem?

Gość bhamber
Ciesz się, że masz faceta przy tej wadze. A co do wypraw to widocznie się nie dobraliscie i różnice z czasem wyjdą jeszcze większe. Przy tej wadze nie chce się ruszać bo pewnie się szybciej męczysz. Jak on jest aktywny , a wszystko na to wskazuje to masz problem.

Gość beatasmarkata
nie przejmuj się siostrą narzeczonego i jej rodziną . to że ona jest ciągle na diecie nie znaczy że każdy ma wyglądać jak patyk . swojemu narzeczonemu się podobasz a innym przecież nie musisz ;) nie wstydź się swojej figury . trochę pewności siebie i będzie okey ;) a po powrocie weź się za siebie . trochę ćwiczeń , odpowiednie jedzenie i zrzucisz parę kilko . dla samej siebie , lepszego samopoczucia ;)

Gość wendyy
jezu ale z ciebie tucznik:o jak mozna sie tak zapuścic? :o

Gość Prawnik91
Taka waga to jest skandal kurwa

Gość gruba ona 27lat
razem jesteśmy już 3 lata denerwuje mnie to że u nas nie ma tak - że kazdy ma swoje zdanie musi być po jego myśli poznalismy sie w maroku, gdy bylam miss bikini wazylam wowczas 55kg...

Gość gruba ona 27lat
i tak jest dobrze korzystam z Centrum Lecz otyłości w krk ważyłam 85kg

Gość gruba ona 27lat
dzieki batasmarkata niby wiem ze waga nie jest wazna no nic w sierpniu wszyscy - tak tak siostra tez - jedziemy do Czarnogóry na 15 dni jutrzejszy dzien bedzie kopem dla mnie

Gość Prawnik91
Wcale nie jest dobrze to jest skandal

Gość vaniliova
ubliżają tylko Ci co podobnie wyglądają ;/ leszcze kurwa !!!

Gość beatasmarkata
nie przejmuj się jutrem i opinią innych . baw się tak jakbyś była miss ;) chłopak Cię kocha i jemu się podobasz ;) a wagę zrzucisz ;)

Gość beatasmarkata
a ty prawnik ile ważysz co ? takie z ciebie chuchro ?

Gość Prawnik91
Ja waze 117 kg ale mam kostke na brzuchu

Gość gruba ona 27lat
ja w ciagu 2 miesiecy schudlam 10kg jestem pod okiem dietetyka i i powiem WAM że kilka lat temu też nie sadziłam że będe otyła jadlam wszystko nie przejmowałam się niczym a przełom okazał się jak poznałam tego narzeczonego i zaczelam stresujaca prace - to wszystko 3 lata temu teraz 100 razy mysle nim cos zjem - glownie mysle ile musze cwiczyc by to zrzucic - np paczka jestem na diecie 1400kcl

Gość beatasmarkata
taa chyba jak sobie narysujesz ;/

Gość gruba ona 27lat
*dietetykA, lekarza i psychologa z psychologiem wizyty raz na mies z dietetykiem i lekarzem co 2 tyg schudne do tej czarnogory

Gość do autorki................
moim zdaniem problemem nie jest Twoja nadwaga tylko głowa:O jak można nie mieć w związku własnego zdania???? współczuje Ci.... a jak Ci narzeczony bedzie KAZAŁ zgolicgłowe na łyso, bo tak bedzie chciał, to zgolisz?????