Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanddra277

Wpadka kontrolowana?

Polecane posty

Gość sanddra277

Jak go poznałam to powiedział,że chciałby mieć ze mną dziecko bo wie,żeby nam się ułożyło ale nie wyszło nam bo mieliśmy na głowie ex i po 3 miesiącach urwałam kontakt. Teraz odezwał się i od 2 m-cy jesteśmy parą, fajnie jest.. i tak się zastanawiam czy nie tyle co zaliczyć wpadkę co ... on w trakcie seksu sam pyta czy skończyć w środku czy nie... Wie,że na razie nie używam tabletek i ma używać gumek robi to ale za każdym razem i tak pyta czy może do środka.Kilka razy wspomniał,że chciałby dziecko.ja też chciałabym ale wstydzę się przyznać.Jesteśmy oboje dobrze wykształceni, mamy dobre prace, on ma swoje mieszkanie ja nie...Kusi mnie żeby w końcu się zdecydować mam 27 lat

Gość ddddsssssssssssssssssssss
up

Gość evelin7046
kochana ... poczekaj z tym jeszcze :(... juz macie jedno rozstanie za sobą...

Gość grrrr.................
Ty powaznie ???? Jesli tak to ladna desperatka z Ciebie :O Macie 5 miesieczny "staz" i jedno rozstanie za soba ...rzeczywiscie idealny moment do zalozenia rodziny :O ......

Gość sandddra277
nie mamy rozstania za sobą bo nie byliśmy razem, spotykaliśmy coś się zaczęlo dziać ale było źle bo byliśmy dopiero co po zerwaniu długich związków i ja urwałam kontakt

oj dziewczyno i co ci po twoim wykrztalceniu skoro zachowujesz sie jak bys nawet podstawowki nie skonczyla. DZIECKO???? teraz po kilku mc znajomosci??? to nie jest dobry pomysl / delikatnie napisalam/ . Zdecydowanie za wczesnie na takie decyzje. Wiem ze podczas sexu trudno sie mysli glowa ale sproboj bo mozesz potem zalowac. Powodzenia

Gość lauritkaaaa
Ja z moim mezem zdecydowwlismy sie na dziecko po 4 miesiacach znajomosci,ale wiedzielismy ze to jest to,dzis jestesmy juz 10 lat i niczego nie zalujemy

Gość moim zdaniem jest za wcześnie
na takie życiowe decyzje--jesteś niepoważna i wogóle niezdajesz sobie sprawy co robisz. Przemawia przez ciebie instynkt macierzyński,odzywa się w tobie i ty to czujesz---rozumiem to doskonale,bo mój organizm też woła wręcz o dziecko---ale poznajcie się najpierw lepiej. Bo będziesz w ciąży,a potem w miarę trwania związku spadną ci klapki z oczu i bedziesz rozczarowana i rozgoryczona,a odwrotu już nie będzie:O

wg twojego rozumowania to dziecko to zachcianka ale co będzie jak znów nie wyjdzie ? nie ma odwrotu ! poczekać

Gość ijuthythytggr
Autorko najpierw slub potem dziecko,tak jak Bóg przykazał :)

Gość Autorkouvhdadavavav
Ja zaszłam w ciążę po 3 miesiącach spotkań... znalismy się 5 miesięcy... nie było to z mojej strony celowym,aby mieć dziecko,wręcz byłam daleko od tego.Moim celem nie było usidlenie faceta na dziecko.Nie mogłabym złapać faceta na dziecko to obrzydliwe. Trzeba tu dodać,że nie stosowaliśmy antykoncepcji. Okazało się,że spodziewam sie dziecka. Szybki ślub... i co ? dziś dziecko ma rok,a ja pluję sobie w brodę,że wyszłam za mąż za człowieka którego tak naprawdę nie znałam.Zamiast szczęsliwej rodziny dla dziecka ,mam męża ktory jest zaburzony i mściwy.Autorko nie życze Ci abys przeszło przez to co ja,dlatego wstrzymaj się z dzieckiem i nie bazuj na złudzeniach co do faceta,poznaj go dobrze.Ja tez myslałam,że ,,ktoś taki jak mój mąż,, się sprawdzi i będzie dobrze,ale sie BARDZO ROZCZAROWAŁAM!!!! przedemna wizja bycia samotna matką... w zasadzie jestem nia od poczatku :O.