Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amilyamilii

32 lata i nie mam faceta...

Polecane posty

Gość amilyamilii

Wszystkie moje związku się rozpadły, ale nie nie o to chodzi. Czy w tym wieku sa jeszcze jacyś wolni faceci? Wolni i fajni? Poznałyście kogoś w tym wieku? Ja już sił nie mam, boję się że będę już zawsze sama...

Gość jack ill
nie bój nic;)

Gość obserwatortematu
Oczywiscie ze sa fajni i wolni, tylko problem w tym ze srednio zainteresowani zwiazkami z kobietami. Kobiety w dzisiejszych czasach sa okropne, tragiczne, w ogole sie nie nadaja do powaznych zwiazkow

Gość neeexttt
ja jestem wolny i niefajny ;)

Gość starchy
Pewnie jestes brzydka i beznadziejny masz charakter skoro nie utrzymalas zadnego faceta i zaden nie chcial kontynuowac zycia z toba.

Gość starchy
Wszystkie moje zwiazki sie rozpadly.. Musi sie rozpasc,by byl nastepny,wiec pisz z sensem. A dlaczego sie rozpadl ostatni i kiedy to bylo?

Gość amilyamilii
Dwoch chciało, ale ja nie chciałam. I było pare miłość na śmierć i życie. Twarzą Euro na pewno bym nie została, ale straszydłem mam nadzieję nie jestem. Nie pytam się o powody mojej samotności ale czy ktoś z Was ma może podobne doświadczenia w moim wieku?

Gość 30lateczek
dokładnie faceci w takim wieku np jak ja 30 l jakos nie ma parica na kobiety fajne was stuknac i echh no jak by to powiedziec koło swojego ogona jestem w stanie zrobic wszystko wiec tak na logike kobiety której nie ma po co mi baba do domu zeby mnie wkurw.. ze mało kasy ze to ze tamto ..eeeeee moje zycie i zyje jak chce robie co chce a jak któraś mi powie ze na starość będę sam to powiem ci ze juz sie przyzwyczaiłem ,a wracając do ciebie tez bedziesz sama no i co z tego ciesz sie i korzystaj z życia tak aby tylko tobie sprawiało ono radosc i nie mysle tutaj o dawaniu dupy na prawo i lewo bo ja tez nie stukam sie ze wszystkim co sie rusza ale mam swoje pasje i co by tu jeszcze napisac.... jestem szczęśliwym 30 latkiem :))) w porównaniu do moich żonatych kolegów:))))

Gość starchy
Bylo pare na smierc i zycie. To bardzo trwale byly haha. Wyciagnij moze wnioski z tego,co cie spotkalo.

Gość marn szansa
zainwestuj w dildo

Gość starchy
Najgorzej to miec parcie na zwiazek,zaczatki desperacji. Jak nie mialas zadnego dluzszego normalnego zwiazku,to marne szanse,ze bedziesz miec. Lata leca.

Gość amilyamilii
30lateczek w sumie to masz racje. Dzięki za uwagi :) Czas zacząż żyć dla siebie ! a starchy jesteś nie w temacie, ale luzik nie każdy potrafi czytać ze zrozumieniem

Gość starchy
Desperatka z ciebie, nie masz juz sily etc.. Nie potrafisz poznac faceta,nie wiesz nawet jak to wyglada,zadajesz durne pytania. Nieudacznik z ciebie. Chcesz zdobyc tu nadzieje,ze spotkac mozna takiego? Nawet jesli tak,to nie znaczy,ze akurat tobie sie ida,wiec co za poziom tematu. Rusz dupe z chaty to zwiekszysz szanse, chyba ze liczysz,iz tu sie trafi :D

Gość amilyamilii
właśnie moim problemem nie jest znalezienie faceta... tylko okropnie wybrzydzam, zaraz mi sie taki nudzi i co ja mam zrobić.. spotykac się na siłę jak zauroczenie lub miłość mija? NIe potrafie. Ale powtarzam nie o to chodzi. W tym Topicu pytałam czy w tym wieku są jacyś wolni faceci i czy ktoś ma podobny problem jak ja tzn ma tyle lat i nie ma stałego partnera albo... w moim wieku poznał dopiero miłość swojego życia. O to pytam o nic więcej :)

Gość 30lateczek
i zeby nie było 8 lat byłem w związku na smierc i zycie ...a teraz bym reki nie miał ;PPP hahahh to z jakiegos filmu ale prawdziwe ,ze zwiazkami to jest tak ze trzeba je brac z przymrużeniem oka i nie oczekiwać ze cos jest do końca życia,a od 2 lat jestem sam i wiesz co nie rzucaj sie na facetów bo nie tędy droga i wbrew pozorom moze kobieta wybiera a facet mysli ze upolował ..ale to działa tylko na nieswiadomych swojej wartosci ludzi i wbrew pozorom facet moze powiedziec wiesz co bujaj sie ..tak samo kobieta wiec tak jak pisałem zyj swoim zyciem i pasjami a wtedy moze ktos sie pojawi przypadkiem a nie na siłe

Gość jateż27
amilyamilii - dam Tobie dobrą radę - nie zadawaj takich pytań na kafeterii, to nie ten poziom forum, nie dostaniesz tu poważnej odpowiedzi, zdołujesz się jedynie :)

Gość starchy
Dziwaczka haha Poznajesz,wybrzydzasz a pytasz czy mozna poznac...no nie kumam. Mowisz,ze juz moe masz sily..zdecyduj sie. Pierdzielisz od rzeczy.

"Poznajesz,wybrzydzasz a pytasz czy mozna poznac..." tak to już jest po trzydziestce. taka podstarzała dama jeszcze by chciała powybrzydzać jak za młodu ale nie bardzo jest w kim. chętnych coraz mniej. no to zakłada tematy na kafeterii.

Gość jhgfutirorrr
"dokładnie faceci w takim wieku np jak ja 30 l jakos nie ma parica na kobiety fajne was stuknac i echh no jak by to powiedziec koło swojego ogona jestem w stanie zrobic wszystko wiec tak na logike kobiety której nie ma po co mi baba do domu zeby mnie wk**w.. ze mało kasy ze to ze tamto ..eeeeee moje zycie i zyje jak chce robie co chce a jak któraś mi powie ze na starość będę sam to powiem ci ze juz sie przyzwyczaiłem ,a wracając do ciebie tez bedziesz sama no i co z tego ciesz sie i korzystaj z życia tak aby tylko tobie sprawiało ono radosc i nie mysle tutaj o dawaniu d**y na prawo i lewo bo ja tez nie stukam sie ze wszystkim co sie rusza ale mam swoje pasje i co by tu jeszcze napisac.... jestem szczęśliwym 30 latkiem w porównaniu do moich żonatych kolegów" ale stek bzdur :D oczywiście siedzisz na babskim forum, jak i reszta facetów (nieudaczników), bo w sobotni wieczór jesteś aż nadto zajęty swoimi pasjami, których pewnie masz od groma :D A teraz idź dalej sobie trzep przed monitorem w samotności i skończ już pierdolić, jak kretyn.

Gość obecna na forum
Jestem młodsza od ciebie i obecnie mam na oku :) faceta 35 letniego, kawalera :) Nie spotkał kobiety z którą by chciał założyć rodzinę i nadal czeka. I to jest fajne ,że nie ma się parcia, ani nie żeni się bez namysłu.

Autorko - jest cala masa , fajnych i wolnych facetow;-) i to takich ktorzey "nie spieszylis sie do zeniaczki" w wieku 23 lat kiedy to jeszcze mleko pod nosem;-) dzis maja bardzo wiele do zaoferowania - wiele przezyli i dowiadczyli, maja prace ktora lubia i jakos sie zrealizowali na tym polu, znajomych i dopiero teraz szukaja milosci na lata - dwoch takich pracuje ze mna - wiek 34 i 36 lat;-) wiec glowa do gory;-)

Gość fgfgfhghjhkjhkl
obecna na forum--> nie spotkal kobiety z ktora by chcial zalożyc rodzine ale pewnie wiele kobiet przeruchal bez slubu

Gość 30lateczek
jhgfutirorrr tak masz racie jesteśmy nieudacznikami i walimy przed monitorem ;ppp a siedzimy bo np dzis sobota a swoje nieudacznikowe własne M trzeba obrobić jak nie ma sie baby ;pppp i przy okazji coś ugotować wyszukując jakis przepis z neta i przy okazji wejsc na damskie forum ;PPPP zresztą po co sie mam tumaczyc to moje zycie i ty za mnie go nie przeżyjesz mi sie micha cieszy a tobie .aahahah

a coz ma slub z dobrym seksem wspolnego?;-)

Gość obecna na forum
Nie sądze, naprawdę nie wszyscy są tacy, zapominacie o osobach np prawdziwie wierzących i stosujących się do zasad Kościoła.

Gość ghh 66h
"Autorko - jest cala masa , fajnych i wolnych facetow i to takich ktorzey "nie spieszylis sie do zeniaczki" w wieku 23 lat kiedy to jeszcze mleko pod nosem dzis maja bardzo wiele do zaoferowania - wiele przezyli i dowiadczyli, maja prace ktora lubia i jakos sie zrealizowali na tym polu, znajomych i dopiero teraz szukaja milosci na lata - dwoch takich pracuje ze mna - wiek 34 i 36 lat". No tak, tylko że oni mają znacznie większy wybór (jest bardzo dużo samotnych i wartościowych kobiet poniżej 30 roku życia). Z tego co widze dookoła, mężczyźni po 30 r. ż. wiążą się naczęściej z młdoszymi od siebie o kilka lat kobietami.

Gość obecna na forum
Czasami te po 30 wyglądają lepiej niż 20 stka , więc nie ma znaczenia. Raczej kobiety samotne po 30 stce robią się "nie do życia" Ale to też nie wiekszość.