Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amilyamilii

32 lata i nie mam faceta...

Polecane posty

"nic a nic nie przekonują mnie wasze argumenty, wręcz przeciwnie, zdaje się że boli was wiek stare doopy" chlopcze - alez tu nikt nie probuje cie nawet przekonac;-) whatever makes you feel better;-) ;-) "20stki są kochane, zdania nie zmieniam, dajcie spokój.." a najlepsze dziewice , nie?;-) znika ten caly strach ze jestem kiepski, co nie?;-) "a tekst o zardzewiałym facecie bo nie wyprowadził się to najczęściej powielany banał na kafe, problem w tym że potrzeba faceta lub jej brak aby wyprowadzić się od rodziców nie ma żadnego znaczenia dla 90procent" juz powiedzilama - whatever makes you feel better lub cokolwiek pozawala poczuc ci sie lepiej;-) "to tak jakby śmiać się że ktoś ma rozwalony gust motoryzacyjny bo jeździ starym maluchem a przecież wiadomo że jakby kogoś było stać to by kupił sobie coś nowszego" daj spokoj to dwie rozne rzeczy;-) jezdzenie starym maluchem moze byc pelene uroku, ale mieszkanie "chlopca" w wieku ponadnastoletnim z mamusia i tatusiem jest zawsze zenujace;-)

"'no ale nawet jak 30-paroletni facet ożeni się z 25-latką to i ona będzie miała kiedyś te 30 parę a on nadal będzie oblizywał się za 20tkami" zwlascza taki ktory wie "ze nie dla psa kielbasa", co nie?;-) inny zamist sie "oblizywac" - po prostu zrealizuje swoja fantazje, a ten pierwszy bedzie tylko snil o jednrnej 20-latce przy boku swojej 35-letniej zonki;-) "to że lubię 20stki nie znaczy że będę się za nimi uganiał jak będę sędziwym dziadkiem z balkonikiem" 20-latkom mozna kazdy kit wstawic - to dobre rozwiazaanie dla faceta ktory nie daje rady poderwac rownolatki, tutaj sie zgadzam z toba;-)

Gość obserwatortematu
ROR od dawna smole cholewki? hahahaa dobry zarik powiem tylko tyle ze twoj nick kojarze od dzis..

Gość taki se facet lat 30 ertyu
ROR nie bardzo chcę odpisywac mi się na twoje brednie bo nic poza przekręcaniem moich wypowiedzi czy prowokacji nie widzę ale jedna rzecz stare brzydkie doopy przestańcie sobie wlewać 30stkę trudniej poderwać niż 20stkę? co za kłamstwo, ręce opadają typowa reakcja kobieca na brak argumentów: kłamstwa i oszukiwanie samej siebie no ale z wami źle ale bez jeszcze gorzej :)

Gość fadfadfa
zaręcz się online na zareczona.pl