Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amilyamilii

32 lata i nie mam faceta...

Polecane posty

Jest jeszcze jedna rzecz ktora tymon poruszyl gdzies. Kobiety czesto nie rozumieja ze wzajmne kryteria doboru o u drugiej plci sa rozne - procenty podaje przykladowo;-) Mezczyzni beda do fizycznosci (w to bedzie wchodzil wiek) przykladc np, 70% wagi, podczas gdy do zasobow finansowych i elokwencji na tym polu np. 20%, Warto pamietac ze mezczyzni sa tak skontruowani ze wynranka to dla nich kochanka - i tu liczy sie bilogia, jezeli jej fizycznosc ni zadziala to nawet jakby byla super-mila i fajny charkter miala, i doktorat, to wzwodu nie bedzie , ze tak to kolokwialnie ujme;-) Natomaist laski beda inacze proporcje czy wage do poszczegolnych cech potencjalnego faceta przykladaly - czyli np. wyglad moze stanowic zaledwie 30% itd. Kobiety czesto temu zaprzeczaja - "wyzywajac" mezczyzn ze wolal ladna , a same np. sa lepeij wyksztalcone;-) strsznie mi szkoda kobiet ktore nie rozumieja ze takim mysleniem robia krzywde glownie sobie samym - a nie tym "ladnym i - w ich mniemaniu - glupim";-)

Gość obserwatortematu
"zwiazki gdzie kobieta jest mlodsza stanowia znakomita wiekszosc czy ci to poodoba czy nie" ach te 'dane statystyczne' cytowane z glowy Różnica wieku małżonków w 2006 roku: - mężczyzna starszy od kobiety o 1 rok; 13,40% - równy wiek małżonków; 15,21% - mężczyzna starszy od kobiety o 2 lata; 10,09% - mężczyzna starszy od kobiety o 4 lata; 10,39% - mężczyzna starszy od kobiety o 3 lata; 8,73% - kobieta starsza od mężczyzny o 1 rok; 7,83% - mężczyzna starszy od kobiety o 5 lat; 6,48% - kobieta starsza od mężczyzny o 2 lata; 4,37% - mężczyzna starszy od kobiety o 7 lat; 2,71% - mężczyzna starszy od kobiety o 6 lat; 3,61% - kobieta starsza od mężczyzny o 3 lata; 2,56% - mężczyzna starszy od kobiety o 9 lat; 1,81% - mężczyzna starszy od kobiety o 8 lat; 1,51% - kobieta starsza od mężczyzny o 4 lata; 0,90% - mężczyzna starszy od kobiety o 10 lat; 1,05% to tyle na temat twoich bredni, mowilem zebys sie nie ossmieszala

to widze komus cisnienie podskoczylo ze az pogrzebal w danych sprzed 6 lat - w dodatku nie wiadomo z jakiego kraju - moze z indii?;-))) wypada podac zrodlo - nie wspomniali ci o tym przy pisaniu pracy mgr?;-) bo zakladam ze takowa napisales zabko;-)

Gość obserwatortematu
ROR Nie pisz do mnie zabko, nie zycze sobie takiego zwracania do mojej osoby. Zrodlo? Rozumiem ze uzywanie google przerasta twoje mozliwosci

Juz ci kiedys pisalam ze nie specjalnie chetnie spelniam zyczenia innych - zwlascza niegrzeczne - a ty byles niegrzeczny w stosunko do mnie, zabko;-) natomaist ja mialam na mysli zrodlo naukowe a nie NA _UKA_WE ;-) as easy as it is;-) myslalm ze ci to wyjasnionio gdy robiles bibliografie do pracy mgr? wybacz - przecenilam cie, zabko;-)

Gość obserwatortematu
to jest zrodlo z urzedu stanu cywilnego, wiec lepsze byc nie moze nie osmieszaj sie

"obserwatortematu to jest zrodlo z urzedu stanu cywilnego, wiec lepsze byc nie moze nie osmieszaj sie" odsylam cie zatem zabko do twojego googla zebys sprawdzil co to jest zrodlo naukowe i jakie dane musza sie w nim znajdowac;-)

Gość kto dzisiaj chce wiecej niz dw
podajesz jakies dane z przed 6 lat, dodatkowo takie, ktory sa antydowode m na twoja hipoteze:o z tych starych danych wynika, ze najwiecej jest par rowiesniczych (rowiesnicy, czyli osoby maks +/- 3 lata)

Gość obserwatortematu
odsylam cie zatem zabko do twojego googla zebys sprawdzil co to jest zrodlo naukowe i Nie chodzi o zrodla naukowe, tylko o wiarygodne zrodla

sam jestes kretynem, moze spoczytaj lepiej troche ksiazek NAUKOWYCH nie komiksow;)

no to zlicz i przedstaw dane, zapewne zwiazkow rowiesnikow bedzie zdecydowana przewaga:D

z obliczen z 2006 r. wychodzi, ze 2/3 zwiazkow jest pomiedzy rowiesnikami:D

bylo tu 2 takich dyskutantow, ale chyba sie zmyli:D

"Nie chodzi o zrodla naukowe, tylko o wiarygodne zrodla" i dlatego pomylales o googlach, zabko?;-)

Gość obserwatortematu
ROR Nie o google bezposrednio tylko o urzedzie stanu cywilnego ps jesli myslisz ze piszac do mnie zabko mnie zirytujesz to sie gleboko myllisz, wptost przeciwnie, zaczynam cie nawet darzyc sympatia

w tych czasach bardziej opłaca sie zyc samemu , ja choc nigdy nie miałem panny jak se pomysle jakie są problemy z kobietami to mi sie odechciało szukac

Gość taki se facet lat 30 ghjkl
nic a nic nie przekonują mnie wasze argumenty, wręcz przeciwnie, zdaje się że boli was wiek stare doopy :) 20stki są kochane, zdania nie zmieniam, dajcie spokój.. a tekst o zardzewiałym facecie bo nie wyprowadził się to najczęściej powielany banał na kafe, problem w tym że potrzeba faceta lub jej brak aby wyprowadzić się od rodziców nie ma żadnego znaczenia dla 90procent wyjmujących ten temat na panel forumowiczek, dla nich to tylko sygnał czy facet ma jakąś kasę czy nie. to tak jakby śmiać się że ktoś ma rozwalony gust motoryzacyjny bo jeździ starym maluchem a przecież wiadomo że jakby kogoś było stać to by kupił sobie coś nowszego

Gość famfaramffa
nie dorabiaj ideologii do swojego nędznego życia szczypiorze

człowiek bez ideologii to analfabeta, recydywista, niedorozwinięty, bądź ktoś niedojrzały i niedoświadczony czyli jeszcze dziecko zajrzyj do słownika zanim "zaświecisz" elokwencją

Gość no ale nawet jak 30-paroletni
facet ożeni się z 25-latką to i ona będzie miała kiedyś te 30 parę a on nadal będzie oblizywał się za 20tkami

'no ale nawet jak 30-paroletni facet ożeni się z 25-latką to i ona będzie miała kiedyś te 30 parę a on nadal będzie oblizywał się za 20tkami" argument z tyłka wybieram dziewczynę która mi się podoba, a przemijanie to inny temat to że lubię 20stki nie znaczy że będę się za nimi uganiał jak będę sędziwym dziadkiem z balkonikiem spocznę na oglądaniu się :) także marna prowokacja albo brak postępowej logiki

Gość czyli do bycia staruszkiem bed
ziesz sponsorowal 20-stki, bo niedlugo zadnie nie bedzie cie chciala:D

zadna

a teraz masz szanse conajwyzej na desperatki, ktorych nie chca rowiesnicy lub na taka, ktorej bedziesz sponsorowal wakacje i inne ajery

bez urazy ale nie czytasz ze zrozumieniem a poziom Twoich rozważań jest płytki jeśli masz lat 20ścia i wolisz rówieśników twoja sprawa ale nie jesteś lepsza od koleżanek które mają starszych chłopaków kolejną osobę trzeba wysłać na przemyślenia dot. słów które używają ponieważ termin "desperacji" został tym razem niewłaściwie przytoczony a co do sponsoringu masz czelność wypowiadać się w takim tonie? na kafe samotnym chłopakom wyjaśnia się im ich marny los tym że są nieudacznikami ale jak facet pod 30stke napisze że woli młodsze to zakompleksione stare doopy albo średnioatrakcyjne 20stki niebędące w polu zainteresowania starszych nagle brzydzą się sponsoringiem a dlaczego 30stka mimo większego doświadczenia i dojrzałości nie nadrabia tym wcale? :) lipa nie? :)

"obserwatortematu ROR ps jesli myslisz ze piszac do mnie zabko mnie zirytujesz to sie gleboko myllisz, wptost przeciwnie, zaczynam cie nawet darzyc sympatia" tak myslalm zabko - ze ty juz i tak od dawna smolisz do mnie cholewki;-)