Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Viki

Czy kochałyście się z chudzielcem?

Polecane posty

Gość 178cm/67kg
Szanowny podszywie, mamusia nie ma dużych piersi więc z miłości hiszpańskiej nic nie będzie

Dziękuję. Ja przytyć nie potrafię, więc pozostało mi się polubić :D

Gość Dama Caro
Tamiła, wiele kobiet chciałoby wyglądać tak, jak Ty i katują się dietami, herbatkami i innymi świństwami. Ja specjalnie kalorii nie liczę ale słodyczami nie mogę się objadać ;)

Gość Agniecha bez miecha
Lubię chudzielców, wspaniale dotykają :)

Coz, co do pracy to prawda, mimo 182cm/72kg nie mam problemow z potem. BMI mam w normie, wiec czy moge sie nazwac chudzielcem? Dziewczyny, moze wiecie jak przytyc choc z 5kg?

Gość emma baton
Po co chcesz przytyć? Ja lubię chudzieców :) BMI masz w normie więc nie narzekaj i ciesz się, że nie wyglądasz jak Ryś Kalisz :P

Gość mało jest lasek którym
podobają się szczypiory... Taka prawda...

Gość emma baton
Zawsze na topie są wypindrzeni lalusie, np. Krystyna Ronaldo ;)

Gość Mała Viki
Dzięki za komentarze :)

Gość Patyczak 26
To ja jestem takim chudzielcem :D

Gość chudelove
I ja jestem fanką chudzielców :D Ale chyba mam to gdzieś w podświadomości zapisane, bo w zasadzie wszyscy mężczyźni w mojej rodzinie (od strony taty) byli są baaaardzo szczupli. Ja zresztą podobnie jak koleżanki - 177/58 - więc też raczej szczupła jestem. Ostatni mój partner był ciut wyższy i oczywiście szczuplutki :) (miałam wrażenie, że szczuplejszy ode mnie :P) Ale nie wychudzony, bo i mięśnie fajnie zarysowane miał. I zgadzam się w 100% z opinią: "Mają faktycznie świetną kondycję, długo mogą, nie pocą się i mają duże fujary" - w tym przypadku właśnie tak było. Siniaków co prawda nie miałam, ale zakwasy się zdarzały :D Zasadniczo więc mogę powiedzieć "lubię to!". I "misiowatym" facetom mówię stanowcze NIE :P

eeee, a ja bylam z chudzielcem i byla lipa.mam gdzies 5 kg nadwagi i czulam sie jak wielka krowa w lozku z nim. i w ogole byl prawiczkiem.porazka,nic nie umial i nic nie wiedzial.nawet jak cycka sciasnac nie mowiac o paluszku czy minecie.

Gość To prosteee
Ja jestem typem el szkieleto mam 186 cm wzrostu waga 72 kb. Ale mlody jestem^^ (bez dokładności wiekowych). Ha mam 18 cm wzrostu ziombla i moge pol godz :P nie wiem jak inni ale ja nie mam problemu z seksem. Gorzej jak ktoś jest prawikiem. To co bys nie zrobiła nie bedzie bogiem seksu. Wszystko kwestia treningu. Jak ktos ma nadwage i szuka specjalnie faceta ktory jest większy od siebie. To się nazywa kompleks akceptacji. Pozdro :D

ee daj spokoj,kompleksow nie mam.Moj poprzedni facet byl wiekszy to jakos inaczej sie czulam.a ten taka chudzinka,ale to moze dlatego ze byl taki delikatny ze mna i w ogole,niesmialy.