Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sięgnęłam dna

taka całkiem sama...nieudaczna..

Polecane posty

Gość sięgnęłam dna

w kółko na okrąąąąąąąągło moje problemy są i kręcą się już kilka lat. WAKACJE to dla mnie udręka, szukam pracy co prawda ale wiadomo jak to jest a ja całkiem tu sama bez żadnego choćby jednego znajomego... i moje życie polega na marnowaniu czasu, na tak CHOLERNEJ MONOTONII ,że się w głowie nie mieści. chciałabym sobie wyjść z kimś no ale nie mogę bo tu nikogo nie ma i nigdzie... SAMA SAMA i jeszcze raz SAMA. boże jak to przerwać ? LUDZIE ! jak wyrwać się z tego błędnego koła ?

Gość warcisław
Mam tak samo. Nic tylko pobić zwierza ;/

Gość kolorowy mis
ja mam tak samo ale wciaz brak racjonalnego wyjscia z tej sytuacji i jak tu nie zwariowac

Gość sięgnęłam dna
nawet już sie nie pocieszam głupim tłumaczeniem ''ah przeczekam ten czas'' - no kurde niby dokąd przeczekam ? donikąd bo ciągle jest jak jest i nie ma szans na poprawę... ehh

Gość sięgnęłam dna
malopolska a wy ?

Gość kasiauuuuuu
No właśnie,dziś zastanawiałam sie dlaczego tak ciężko kogoś poznać w Polsce.Czy za granicami jest tak samo :(.Nikt nie pogada nikt nie zaczepi.Co za chora mentalność >

Gość sięgnęłam dna
cudowne filmowe spotkania gdy oboje idą z prostopadłych rogów budynku...nagle wpdają na siebie , ona rozrzuca książki a on jej zbiera... i tak to sie zaczyna... nie nie nie, nie można na takie małe cuda co liczyć..:)

ja też małopolska, też bezskutecznie szukam pracy i nie mam tu znajomych :I beznadzieja...

Gość sięgnęłam dna
ale lipa nie ? idzie się załamać ;/

Gość ewwerw3
To samo, cały życie bieda, patologia i pech, zaczynam wierzyć że to klątwa

"Nikt nie pogada nikt nie zaczepi.Co za chora mentalność >"A Ty zagadujesz i zaczepiasz obcych ludzi? Więc czemu oczekujesz tego od innych... Wszyscy narzekacie na brak inicjatywy u innych, ale sami też jej nie wykazujecie.

heh, no prawda.. ale może coś się kiedyś zmieni ;) może jakieś pomysły na urozmaicenie? :D

Gość sięgnęłam dna
może coś się zmieni ? myślę tak ciagle ale jakos sie nie zmienia.. :) a pomysly ? wchodzilam na głupie i gowniane czaty dla zdesperowanych i poznalam nawet 2 osoby, ale wiadomo jak to bywa... urozmaicenie zawsze jakies..

ee, czaty to słaby pomysł :I może połazić więcej po jakichś imprezach/ teatrach. dzisiaj pewnie wszędzie świętują sobótkę - można się wmieszać w tłum i "poczatować" ;) tylko że w krk w tym roku nic się nie dzieje z tej okazji :/ (przepili $ w urzędzie)

Gość sięgnęłam dna
też z krk ? no proszę.. taaaa wlezc w impreze i tanczyc samej ? juz to przerabialam kochana, co prawda bylam wtedy z kolegami ''jeszcze ich mialam'' oni poszli laski zaczepiac a ja jeden pionek zostalam sama, stolik mi nie pasowal, postanowilam potanczyc i... nie polecam ! samemu tanczy sie kijowo czulam sie jak najwieksza idiotka mimo %%% w czubie :D

heh, no to szkoda, że ciebie jacyś inni koledzy nie pozaczepiali ;) a czemu tamtych kolegów już nie masz? pożenili się i wsysło? :D

Gość kolorowy mis
o ja tez z malopolski czyzby to jakies fatum bylo nad ta malopolska?hehe

Gość puter i pomatka
nie martw sie, sa gorsze nieszczescia.. np. kasia cichopek...