Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindybał

dlaczego samotne kobiety w wieku 30 lat nie są łatwe

Polecane posty

Gość kindybał

nawet po trzeciej randce nie chcą się pukać i bzykać, nawet po trzeciej randce nie zaprosi do siebie na kawę i szarlotkę własnej produkcji albo galaretkę z truskawkami ? tak naprawdę to czego oczekują kobiety trzydziestoletnie od faceta nie pozwalając się dotknąć nawet o kolano facetowi ?

Gość pincetka
bo zmądrzały?

Gość jest tu ktoś
Mam 30 i taki jeden juz sie koło mnie kręci juz 2 lata :-D nie po to żyję sama, sama sie utrzymuję i sama dbam o swoje życie, zeby od razu na łapu capu oddawać się bylejakiemu gnojkowi tylko dlatego ze mam 30 lat :-O co za bzdura! Po pierwszej weryfikacji odpadłbyś w przedbiegach ruchaczu :-P

Gość jest tu ktoś
a wiesz dlaczego tak sie zachowują dziewczyny? kierują sie zapewne słowami: KIEDYŚ MYSLAŁAM, ZE COKOLWIEK JEST LEPSZE NIŻ NIC, A DZISIAJ JUŻ WIEM, ZE NIC JEST LEPSZE NIŻ COKOLWIEK Jesli nie mogę mieć wspaniałego faceta, który będzie mi odpowiadał w 100% to wolę nie mieć nic i żyć sama, bo samej żyje mi się cudownie, a faceta bym chciała mieć tylko po to, zeby mi było jak w raju, a jesli ma być gorzej,to na cholerę mi facet?

Gość kindybał
rozumiem, czyli ogólne nastawienie kobiet po trzydziestce jest, że lepiej to już było a teraz to wegetacja i żaden nie zasługuje aby Twoją vaginę zobaczyć ?

Gość taki jeden 34 latek
jest tu ktoś - mam identyczne zdanie choć jestem facetem :)

Gość Pyzunia 22 lata
KIEDYŚ MYSLAŁAM, ZE COKOLWIEK JEST LEPSZE NIŻ NIC, A DZISIAJ JUŻ WIEM, ZE NIC JEST LEPSZE NIŻ COKOLWIEK :D masz medal z ziemniaka za tę sentencję :D

Gość jest tu ktoś
wypowiadasz sie jak skończony obszczymur i Ty na pewno nie mógłbyś zobaczyć :-O aż mi się niedobrze zrobiło po tym, co napisałeś i nie mam juz ochoty na rozmowę z Tobą! Powodzenia

Gość kindybał
nie ma sprawy kobieto po trzydziestce, skoro postanowiłaś zostać sama i samotna , ponieważ masz przykre wspomnienia z dzieciństwa to Twoja sprawa ale życie ze wspomnieniami z przeszłości prowadzi tylko do depresji a należy żyć przyszłością i cieszyć się tym co przed nami :)

Gość Supremus Dux
Już pewnie nie kufer a szafa trzydrzwiowa

Gość caryca bez cara
bo mam 30 lat i już obwisłe cycki i niezły celulit. więc po co mi facet? i tak mnie zostawi dla mlodszej i ładniejszej :o

Gość jest tu ktoś
że mojego?? :-D śnisz dziecko :-D

Gość 30-stki sa bardzie wynmagajace
i nie zadawalaja sie przecietniakami:p sa samowystarczalnerterow i chca rownorzednych parterow, a nie ciot, ruchaczy i innych z brakami

Gość Tereska bez pieska
Bo nie łykamy ściem jak młode siksy ;)

Gość amtli
bo czym wiecej lat ma kvrwa polska tym wiecej potrzebuje

dokladnie Tereska ^^

Gość amtli
to tez prowadzi do pedofili, po drugie takie małolaty są duzo atrakcyjniejsze od kobiet

Gość kindybał
a co łykacie trzydziestoletnie aby chcieć zostać żonami albo konkubinami ?

lykamy tylko cole;)

Gość takajednaco cię to obchodzi
@ jest tu ktoś kochana już cie lubię - miałam nie odpowiadać na pytania poniżej wszelkiego poziomu - tak jak to tutaj - ale pod twoją odpowiedziom podpisuje się obiema rękami jakby co :)

Gość amtli
z kobietami jest tak ze trzymaja z tymi ktorzy im cos mogą zaoferować jak juz to sie konczy, gardzą zwyklymi mezczyznami, bo byly przyzwyczajone od mlodosci tylko do adorowań

Gość jest tu ktoś
no ja też zazwyczaj sie nie udzielam w takich topikach, w ogóle na nie nie wchodzę, wiec Autor naprawdę może poczuć sie wyróżniony :-D :-P

Gość jest tu ktoś
A Twoja matka to Polka nad Polkami. Gratuluję genów :-D

kto tu pisze, ze wszystkie jestesmy samotne:D temat jest inny:p

Gość apostip
Jestem dojrzałą i wymagającą kobietą. Szukam inteligentnego, oczytanego, higienicznego i zasobnego Pana, który uwiódłby mnie i dostarczył mi wielu uniesień seksualnych. Oświadczam, że NIE MAM LOKUM, NIE STĘKAM DO KAMERY, PRZEZ TELEFON LUB NA CZACIE, NIE SPOTYKAM SIĘ NA PARKINGACH, ANI W LESIE, NIE ODPOWIADAM NA WIADOMOŚCI OD MAŁOLATÓW. PROSZĘ PANOWIE - pomyślcie zanim napiszecie Mam na imię Patrycja. Najbardziej chciałabym poznać fajna przyjaciółkę. PANOWIE - nie bądźcie namolni - bądźcie grzeczni i uprzejmi - jak mnie zainteresujecie - odpisze. Z Damskiego jezyka na nasze: - z temperamentem - czyli gotowy na każde skinienie - z klasą - czyli z kasą - inteligentny - czyli sypiący komplementami

Gość apostip
dziwki maja mezczyzn za nedzną płec, ale dzieki nim mają podpaski mieszkania kase i auta

Gość takajednaco cię to obchodzi
22:11 [zgłoś do usunięcia] Centrum propagandowe Łuna Po prostu u Pani o nicku: jest tu ktoś ...próg desperacji znajduje się nieco dalej na osi czasu. to trochę anormalne, ale takiej jak już w końcu puszczą hamulce... to płynie z prądem bez jakichkolwiek oporów i na wszystkie możliwe sposoby. Pozdrawiam samotne 30-stki ( oczywiście z wyboru ) to jest boskie :) kolejny desperat na kafe??

Gość apostip
Mam 72 lata, uprzedzając dociekliwe pytanie.

Gość jest tu ktoś
Trzeba mieć w zyciu trochę wrodzonego taktu i ogłady, wtedy człowiek całe życie jest soba i nie musi czekać az mu hamulce puszczą. Jednak naprawde rozumiem Twój niepokój i troskę o moją osobę, cóż nie każdy musi mieć coś w głowie poza seksem

"nawet po trzeciej randce nie chcą się pukać i bzykać" A to jest jakiś kodeks? 15 lat: po dziesiątej randce 20 lat: po piątej randce 30 lat: najdalej przy trzeciej randce, bo przecież takiej starej "zegar" tyka i łapie, co popadnie, byle ją zapłodniło.