Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindybał

dlaczego samotne kobiety w wieku 30 lat nie są łatwe

Polecane posty

Gość 30-stki sa bardzie wynmagajace
skad pomysl, ze samotne:D:D:D akurat teraz malolaty seksza sie jeszcze szybciej niz kiedys:D

Gość jest tu ktoś
pytacie nas o coś? bo nie wiem, nie rozumiem waszych inteligentnych postów :-P nawet anonimowej rozmowy z kobietami nie potraficie prowadzić?

Gość lnjiii
15 lat: ma swoich co ją macają 20 lat: stara sie juz ustawic i dopuszcza ewentualnych co jej korzysci lepsze sprawją 30 lat: juz wszystko ma za sobą

poprostu 30-stce nie wcisniesz kazdego kitu jak 20-stce i 30-stka dokladnie wie czego chce od zycia i od partnera, nie ma zadnych oporow zeby sobie brac co chce i kogo chce;)

Gość III konklawe w piekle
Ale bzdurny temat:P W dodatku założenie początkowe całkowicie chybione :classic_cool:

Gość kindybał
do 'jest tu ktoś' wiem o tym, że jest wiele kobiet po trzydziestce i z wielu powodów już sobie odpuściły, kochały ale były zdradzane albo odpychane, poniewierane były psychicznie i teraz w wieku 30 lat już sobie wmówiły, że skoro żaden nie chciał to nie będę się starać , masz już swoje życie ułożone, stała praca i płaca oraz mieszkanie spłacone i własnym autem jedziesz do pracy i wracasz do kota w domu ale czy jesteś szczęśliwa żyjąc samotnie ?

Gość lnjiii
15 lat: ma swoich co ją macają 20 lat: stara sie juz ustawic i dopuszcza ewentualnych co jej korzysci lepsze sprawją 30 lat: juz wszystko ma za sobą

30-stka, to zajebisty wiek dla kobiety:D nigdy nie czulam sie tak wolna i pewna siebie jak w tym wieku:p;)

Gość jest tu ktoś
masz już swoje życie ułożone, stała praca i płaca oraz mieszkanie spłacone i własnym autem jedziesz do pracy i wracasz do kota w domu ale czy jesteś szczęśliwa żyjąc samotnie ? Nie mam kota :-P no ja akurat jestem szczęśliwa zyjąc samotnie. Gdyby tak nie było, to facet, który jest we mnie zakochany i w którym ja jestem zakochana, dawno byłby moim facetem :-P ale nim nie jest narazie, bo za dobrze mi bez związku, w samotności ;-) Po rpostu odwlekam ten moment jak njadalej, bo boję sie, ze stracę swoją samotność... wiem, ze CIężko wam w to uwierzyć, ale mam to gdzieś :-P

"30-stka, to zaj**isty wiek dla kobiety" To samo się tyczy facetów. Człowiek jest świadomy siebie, swoich oczekiwań i potrzeb.

Gość sdefef
przyznam racje!! ja dopiero po 30 czuje sie atrakcyjna, porzadana, pewna siebie i tego czego chce!! Byle kot nie zawroci mi w glowie, nie ejstem glupia jak malolaty, zrestza nigdy glupia nie bylam toteż żaden bałwan nigdy mnie nie nabral na czule slowka by zaciagnac do lozka:)

Gość kindybał
do 'jest tu ktoś' bardzo proszę, wygoń tego faceta , szkoda tego faceta dla Ciebie !

Gość jest tu ktoś
Prawnik91 Stare panny z was :-D ulzyłes sobie??? :-D toś nam dokopał :-D :-D :-D

Gość panna środówna
kobieto - na chuj ci samiec? rozwijaj swoje pasje, rywalizuj ze samcami, a wieczorami rozmawiaj z kotem jak już tak bardzo potrzebujesz seksu z tymi brudnymi facetami to się rżnij bez ograniczeń z każdym (i każdą) śmierdź samcą! prawa kobietów - prawami człowieków!

Gość Prawnik91
Strzepałem sobie kapucyna wyobrażając że taka mamuśka jak ty ssie mi fiuta po same kule :)

Gość jest tu ktoś
Jakiego faceta mam wyganiać?

Gość jest tu ktoś
pravik jesli 91 to Twój rocznik to idź dziecko spać, bo zaczynam się czuć jak pedofilka :-D

Gość jest tu ktoś
łeeee tam pravik-prawnik co za różnica :-D

Gość kindybał
do 'jest tu ktoś' życzę fajnego życia w samotności :) a gdybyś coś tam potrzebowała to pisz na adres www.kafeteria.pl :) śmiało

Gość jest tu ktoś
kindybał a cóż ja mogłabym od Ciebie potrzebować? :-P Co Ty mógłbyś mi dac, czego już bym nie miała, albo mieć chciała?

Gość jest tu ktoś
pewnie tak :-P

Gość jest tu ktoś
dla mnie akurat noc jest piękniejsza od dnia, jest bardziej tajemnicza, misterna, uwodzicielska, magiczna i tajemnicza a nie tak ovczywista jak dzień

Gość jest tu ktoś
W zasadzie mogłabym Cię prosić, żebyś mnie ossstro zbolcował. Idziesz na taki układ?

Gość niezależna 30ka
jestem twarda śmiała i niezależna gardzę samcami i czasem ich tylko używam do zaspokojenia swych potrzeb tylko moja głupia matka mi wciąż powtarza- no i komu zostawisz to mieszkanie i samochód? do kogo się odezwiesz wieczorami za 10-15 lat? aha - a celulitis mam bardzo mały a faceci w moim wieku - każdy wielgachny brzuch

Gość jest tu ktoś
ale rozumiem, zę znasz kilka wyświechtanych powiedzeń i po prostu wrzucasz je w dyskusji bez większego zastanowienia, żeby nie było, ze nieobyty jesteś, prawda?

Gość Renatka34
Te łatwiejsze nie są samotne a te samotne potrzebują czegoś więcej niż taniego bajeru ze strony napalonych frajerów.

Gość niezależna 30ka
obciągam z połykiem:classic_cool:

Gość Prawnik91
Nawet dwudziestki mają bardziej zmarszczone celuliten uda niż ja mózg :)

Czemu tu nadal panuje zwrot "samotny", a nie " samodzielny"...? Niezależnie od płci.

Gość niezależna 30ka
oczywiście że tak jestem kobieto wyzwolono (ewent. kobietom wyzwolonom) zwłaszcza podoba mi się biały lukier na czarnym kindybale :0