Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindybał

dlaczego samotne kobiety w wieku 30 lat nie są łatwe

Polecane posty

Gość jest tu ktoś
a Ty mas zchyba 5 lat, skoro nawet nie rozumiesz co sam napisałeś. Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i staraj sie pisac po polsku a nie pisać co ci nagle oświecona mysl przyniesie do głowy

Gość kindybał
namawiam 'jest tu ktoś' abyś była w nocy piękniejsza niż w ciągu dnia :) przecież było tak , gdy nas Pan Bóg stworzył i popatrzył na kobietę to powiedział wprost - a Ty się maluj :)

Gość kindybał
do 'Renatka34' masz rację , czy pozwolisz i zechcesz , to na kiedy się umawiamy , czy w najbliższych dniach będziesz w Warszawie i mógłbym Ciebie odebrać z dworca ? :)

Gość jest tu ktoś
"A Ty się maluj- w końcu ktoś musi na tym świecie przypominac człowieka" :-P

Gość jest tu ktoś
jestem jak noc - piękno moje nie jest zrozumiałe dla wszytskich i niech tak pozostanie...

Gość ODPOWIEDZ NA POST
MUSISZ BYĆ NIEŻLE ZAKOMPLEKSIONY PEWNIE BOZIA MALEGO PENISKA DALA? POTRZEBUJESZ OPIEKI BO DO TEJ PORY NIC OD ZYCIA NIE DOSTALES? STARZY CIE JUZ NIE CHCA, BO PEWNIE W ICH CHACIE ZALEGASZ,PIENIEDZY WCIAZ MALO, I PADLO Z LEKKA NA GLOWKE. TACY JAK TY PD STALA OBSERWACJA POWINNI BYC BO JESZCZE Z BRAKU SEXU ZABIERZESZ SIE ZA DZIECKO TEJ 30 LATKI? POWINIENES DAC ZDJECIE NA RANDKOWYM Z PODPISEM DESPERAT.ALBO ISC NA POLE TAM GDZIE BARANY.

Gość kindybał
do 'jest tu ktoś' no nareszcie zaczynasz gadać jak normalna kobieta i coś tam wspominasz o malowaniu siebie , może masz ochotę na spotkanie w fajnej kawiarni Wedla na gorącą czekoladę bez kota ? :)

Gość jest tu ktoś
nie jest to żadna tajemnica, ale wybacz, nie rozmawiam z ludźmi, którzy obrzucają mnie inwektywami, no tak juz mam... nie sądze tez, aby ta wiedza była Ci do czegos potrzebna. Radze sobie, firma się kręci.

Gość iga wydra kataryna
tak czytam "jest tu ktos" i widze przed oczami moja siostrę niby szczęśliwa dobra praca, mieszkanie, samochód, wakacje zagraniczne kilka razy w roku (sama) również twierdzi że idzie na jakość w doborze znajomych, partnerów efekt taki że podbiega pod 40 i ani przyjaciół, ani znajomych, ani faceta i z miesiąca na miesiąc coraz bardziej zgorzchniała nie powinnam tak pisać - ale taka niestety prawda dzień za dniem po pracy siedzi sobie w tym mieszkaniu, spija litry wina i nic pozatym jedyne osoby które są tam mile widziane to rodzina i jej gosposia

Gość jest tu ktoś
eh nie zrozumiałes... kobieta m się malować, bo ktoś na świecie musi przypominac człowieka, na pewno nie ejst nim facet :-P Dziękuje za zaproszenie, ale jesli chodzi o Twoją osobę to juz sie wypowiedziałam na początku, niestety pierwsze wrażenie raczej niekorzystne,a poza tym jestem zakochana i nie potzrebuję innych wrażeń :-D

Gość łi ła
Wyzwolona, samotna 30ka (z własną firmą) zrobiła zakupy w supermarkecie i stojąc przy kasie ma następujące artykuły w koszyku: mydło, szczoteczkę do zębów, pastę do zębów, bochenek chleba, litr mleka, mrożoną pizzę i jogurt. Kasjer przygląda się kobiecie, uśmiecha się i mówi: - Samotna, co? Kobieta uśmiecha się nieśmiało i mówi: - Tak. - Wyzwolona z własną firmą? uśmiecha się kasjer. -Tak! ale jak pan to odgadł? - To proste - jest pani koszmarnie brzydka. :D:D:D

Gość jest tu ktoś
Prawnik91 racja nie zauważyłam. Swoja drogę ludzie przeceniają wartosć słowa:"przepraszam" zwłaszcza facetom się wydaje, ze najpierw naubliżają kobiecie, a potem rzucą "przepraszam" i wszytsko ma iśc w niepamieć; za proste by to było...

Gość jest tu ktoś
ojej jaki wspaniały kawał :-D jesteś taki elokwentny, ojej :-) jak dobrze, ze jesteś z nami, Twoja inteligencja jest dla nas niczym nektar dla duszy

Gość jest tu ktoś
Jestem zakochana ale oczywiście w dziewczynie. I to tylko wtedy, kiedy Elwira ❤️ się pomaluje. Mama i jej żona mnie nauczyły, że oznaką człowieczeństwa jest pól tony chemii na dziobie :). "Bez malarzu nie masz człowieczarza" - oto hasło na dziś (i jutro)!

Gość jest tu ktoś
Rok 1995. Jedna 30ka [wyzwolona z własną firmą mówi do drugiej] - takiej samej (imieniem Elwira): - Wiesz, w tym trzęsieniu ziemi zginęło sto osób, wyobrażasz sobie, sto osób... Druga jej odpowiada: - To straszne. Na stare to będzie milion.

Gość BOO_bo
Dlaczego? Bo naoglądały się filmów romantycznych, nasłuchały opowiadań koleżanek, naczytały romansów albo czekają na tego jednego jedynego, który na białym koniu przyjedzie i zapuka do ich drzwi. A co najciekawsze, sam je odnajdzie, bo niektóre z tych 30-tek nie wychodzą prawie z domu tłumacząc: "jak mam się umówić z facetem, którego nie znam?" W dodatku ubierają się jak cnotki niewydymki, wszystko pozakrywają, a jak przypadkiem wyjdzie na świat kolanko spod spódniczki to od razu jest katastrofa i moralny nietakt!

Gość BOO_bo
Ja powinnam założyć temat : "dlaczego samotne kobiety w wieku 30 lat zachowują się jak stare dewoty i nie mają w sobie krzty seksapilu lub skutecznie go zabijają nosząc beznadziejne ciuchy zupełnie nie pasujące do ich sylwetki?"

Gość jest tu ktoś
Kofciam Cie Elwira ❤️ Nie obrażaj się o ten żarcik :) Co z naszym dzisiejszym makijażeniem? Makijażysz się?

Gość Elwira od Stefy
Fak ju ja ciebie Stefa. Makijaż się dziś sama, dopóki mnie nie przeprosić będę się makijażyć z Bernadettą .

Gość jest tu ktoś
Prawnik91 czemu tak o mnie wypytujesz?

Gość kindybał
facetów jest coraz mniej a Wy kobiety ciągle wybrzydzacie i marudzicie, zobaczcie co się dzieje, powiedzmy że mamy rocznik 1990, statystyka mówi, że urodziło się tyle samo dziewcząt i chłopców , dojrzewają i za kilka lat się okazuje, że 48 procent z tego rocznika wyrosną kobiety a 38 procent z tego rocznika to będą prawdziwi faceci, są błędy genetyczne najczęściej u facetów , rodzą się faceci bez jaj i kochający facetów , wielu idzie do klasztorów , więc tak naprawdę ilu facetów przypada na jedną kobietę ? jeżeli kobieta pozwoli to jeden na trzech będzie kobietą zainteresowany , jeżeli kobieta nie wybierze jednego z trzech to nigdy nie wybierze i zostanie samotną panną , samotny facet ma łatwiej, czyli może wybzykać 30 kobiet zanim znjajdzie jedną na sto kobiet :)

Gość jest tu ktoś
Powyżej macie Panowie przykład dziewczyn/y, która oddałaby sie Wam juz na 2 randce, poziom inteligenci jest powalający :-) moze tam szukajcie

Gość jest tu ktoś
kondybał a Ty dalej swoje :-O Ty masz w zyciu jakieś inne problemy? albo jakieś zainteresowania chociaż? nie powiesz mi chyba, ze nierównosc płci w danym roczniku spędza CI sen z powiek :-D

Gość jest tu ktoś
Prawnik91 Jest tu ktoś bo fajna jestes czytam Komplement ten mimo, ze dośc miły to jednak blednie w konfrontacji z wcześniejszymi...

Gość jest tu ktoś
Pewien geniusz poszedł do neurochirurga i rzekł: - Panie doktorze, jestem za mądry. Nikt mnie nie rozumie. Proszę wyciąć mi pół mózgu, żebym mógł rozmawiać z ludźmi. Zrobiono operacje. Po miesiącu facet wraca: - Doktorze, środowisko profesorów akademickich już mnie nudzi. Ja chciałbym z ludem Niech pan wytnie mi pół tego, co zostało. Zrobiono operacje. Po pół roku facet wraca: - Teraz już lepiej. Jestem biznesmenem, zarobiłem już masę pieniędzy. Jednak chciałbym do ludu Niech pan mi znów trochę wytnie. Zrobiono operacje. Po pół roku facet wraca: - Jestem brygadzistą na stoczni. Po fajrancie idę z kolegami na wino, jest nieźle, ale właściwie nie mam z nimi wspólnego języka. Niech mi pan wytnie jeszcze trochę mózgu - Dobrze, wytnę panu, ale zanim się pan zdecyduje, muszę ostrzec, że tym razem może pan zacząć miesiączkować Elwira - ja cię love ❤️ a ty się nie chcesz ze mną makijażyć?????

Gość jest tu ktoś
DObrze, Panowie, Bardzo miło sie z Wami gawędziło, ale już zmykam do wyrka ;-) dobranoc!

Gość jest tu ktoś
A Ty się nie smuć, tylko troszkę szacunku dla kobiet... bo nie znasz dnia ani godziny, kiedyś zakochasz się w jakiejś, a Twoja głupia postawa skresli CIę w jej oczach na wstępie,zobaczy CIę nie takeigo, jakim tak naprawdę nie jesteś :-) Powodzenia Panowie!

Gość kindybał
do 'jest tu ktoś' nie chcę Tobie opowiadać o moich zainteresowaniach bo uciekniesz natychmiast a chciałbym aby trochę i przez chwilę popisać , więc teraz jestem w garażu i mam bardzo fajne auto do naprawy , przed godziną ustawiałem bramę do spawania ale spawanie zostawiłem na jutro, dzisiaj już padam ale jeżeli się odezwiesz to odpiszę :)

Gość jest tu ktoś
My - 30+ z własnymi firmami, samodzielne - żądamy bezpłatnego makijażenia się i refundacji kursów makijażeństwa przez NFZ !