Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolor wlosow-jaki? Pomocy!

kolor wlosow-jaki? Pomocy!

Polecane posty

Witam! Przejde do sedna - jestem tzw naturalna ciemna blondynka (choc naturalnego koloru wlosow swojego juz dluuugo nie widzialam). Mam szaro-niebieskie oczy, okragly pysk i co najgorsze przerazliwie rozowa karnacja. Tragedia. Szukam porady odnoscie koloru, moze ktos sie zna na tym tutaj - jakie kolory optycznie sprawilyby by moja mordencja nie wydawala sie tak czerwona? Dodam ze wolalabym sie trzymac koloru blond - w tej chwili mam bardzo jasny popielaty i dupa :( Wszelkie porady beda mile widziane, z gory bardzo dziekuje

Gość sraczkowatyyyyy
:)

Gość ALFABET_______________________
No najlepsze będą chłodne odcienie albo beżowe i neutralne blondy.

Gość ALFABET_______________________
Ja mam podobna urode do twojej i jak byłam blondynka to zawsze własnie takie wybierałam. Teraz mam włosy brązowe na poziomie 5 taki kawowy brąz z nutka kasztanu i to jest strzał w 10 moja cera wyglada w tym odcieniu najlepiej. Może poszukaj w ciemniejszych odcieniach. Kiedys też miałam orzechowy kolorek z lafaparf 7.13 i tez czułam sie dobrze.

Gość Fryzjerównaaa :P
do twojego typu urody pasowac bedzie albo jasny odcien brazu w tonacji capucino np alfaparf 7.32 lub jasnej czekolady mlecznej np alfaparf 6.35 lub majirel 7.23 z blondow typwe piaskowe beze np alfaparf 8.31 9.31

dziekuje za odpowiedz, chyba tak zrobie. niestety bede musiala chyba poczekac jako iz 2 dni temu zrobilam ten jasny popielaty - poprzednio mialam taki miodowy blond, i mimo ze kolor byc cieply (nie bylo to zamierzone) chyba wygladalam lepiej niz w tym jasniejszym moze o 2 tony chlodnym blondzie :/ sprobuje za 2-3 tyg rzucic na do jakis ciemny popielaty blond , jako ze nie bardzo przepadam za brazami (mialam taki kiedys i wydaje mi sie ze nie wygladalam za korzystnie)

Warto zainwestowac w farbe profesjonalna i być zadowolonym, koszt tych farb nie jest wiele wiekszy od sklepowych, a kolorki wychodza rewelacyjnie.

droga fryzjerowo, wlasnie w tej chwili mam kolor niemalze jak alfaparf 9.31, i wydaje mi sie ze sprawa wyglada gorzej niz w malo sprzyjajacym kolorze miodowym :< chyba zostaje mi juz tylko przyciemnienie niestety albo 2 kg podkladu co w ta pogode raczej nie ma sensu :P

tutaj masz palteke kolorków. Jak mieszkasz w wiekszym miescie to powinnas znalezc sklep z produkatmai alfpaparf u siebie a jelsi nie to mozna kupic w necie. Pozdrowionka.

ale twierdzisz ze masz teraz jasny chłodny blond wiec to nie jest taki jak 9.31 ani odrobinke

a nie, racja, na zgooglowanej palecie na ktora spojrzalam ten 9.31 wygladal zupelnie inaczej. Dziekuje za linka i rady, zdecydowanie sie zainteresuje :)

postaram sie jutro wrzucic zdjecie wlosow, bo szczerze juz sama nie wiem co mam na glowie, moze wowczas moj problem bedzie nieco jasniejszy

Gość na każdym watku to samo
Ta sama reklama farb do włosów. A dziewczyny wierzą, że te najlepsze. Reklama?