Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bielinek

cykl krotszy niz zwykle, czy to moze oznaczac ciaze?

Polecane posty

Gość bielinek

Dziewczyny, mam pytanie. Od dwoch miesiecy staramy sie z mezem o dziecko, w tym miesiacu bardziej intensywnie :). Zawsze mialam regularne cykle 28, max 30 dni. Dzis zaczelam krwawic, nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to, ze ten cykl mial tylko 25 dni, nigdy tak nie mialam. Inna zmiana to to ze zawsze ok 3 dni przed okresem mam brazowe plamienia (te z kolei poprzedza kilka dni bialego sluzu) a tym razem zaczelo sie najpierw bialego sluzu i od razu po tym krwawienie, nieduze ale jednak. Zrobilam nadgorliwie 2 testy wyszly negatywne bo pewnie za wczesnie i tak. Z innych objawow to to ze w 18 i 19-tym dniu cyklu mialam bole podbrzusza, rowniez piersi bola mnie od okolo 4 dni. Teraz podbrzusze nie boli wcale. To co zauwazylam w ostatnim tygodniu ze szybko sie mecze, caly czas chce mi sie pic,mam troche wieksze zapotrzebowanie na sen niz zwykle. Moze mam slabszy misiac a moze to jedne z objawow ciazy, czy ktoras z Was miala takie objawy? i co one moga oznaczac? Z gory dziekuje za Wasze odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować