Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama34..

Hotel/pensjonat na Mazurach - który polecacie?

Polecane posty

Gość Mama34..

Wybieramy się całą rodzinką na Mazury, więc chcielibyśmy aby dziecko miało zapewnione wszystkie fajne atrakcje na miejscu. Czy znacie jakieś fajne miejsce?

Gość simplelife
pewnie, że znamy, o ile nie jest jeszcze za późno, ale może Ci się na przyszłość przydać informacja. Wiesz jeśli chodzi o rodzinne wakacje na Mazurach to myślę, że świetnym miejscem na rodzinny wypoczynek jest Hotel Manor, dla dzieci są przewidziane rozrywki, jak na przykład jazda konna, okolica jest przepiękna więc można sobie pospacerować, no i jeszcze muszę wspomnieć o tym, że mają świetne jedzenie ;)

Gość simplelife
pewnie, że znamy, o ile nie jest jeszcze za późno, ale może Ci się na przyszłość przydać informacja. Wiesz jeśli chodzi o rodzinne wakacje na Mazurach to myślę, że świetnym miejscem na rodzinny wypoczynek jest Hotel Manor, dla dzieci są przewidziane rozrywki, jak na przykład jazda konna, okolica jest przepiękna więc można sobie pospacerować, no i jeszcze muszę wspomnieć o tym, że mają świetne jedzenie ;)

Gość kristof72
Polecam Księżycowy Dworek, gdzie jeździmy z rodziną już od kilku lat http://www.ksiezycowydworek.pl . Bardzo przyjemne miejsce, gdzie każdy znajdzie coś dobrego i dzieciaki i dorośli, żona uwielbia tamtejsze SPA, ja wtedy wymykam się nieopodal na ryby. Urocze miejsce.

Gość gość
Ja nie wiem czy polecam, bo sama tam jadę z polecenia, ale dopiero w drugiej polowie sierpnia. Hotel Zalesie, wygooglaj sobie, mają duży pakiet animacji dla dzieciaków, zresztą cały program masz na ich stronie, co do SPA to nie wiem czy mają, ale mam 3 i 6 latkę więc muszę miec ich na oku wiec SPA to tak za 3 lata najwczesniej. Wygooglałam Ci http://www.zalesiemazury.pl/ SPA chyba jest, bo mi na stronie wyskoczylo:)

Gość gość
Również polecam Zalesie, świetne miejsce na odpoczynek dla całej rodziny, jedzenie również super, jest SPA i komfort jak najbardziej :)

Gość gość
a ja DeSilva Mikołajki

Gość gość
ja w te wakacje zaplanowałam rodzinny pobyt na Mazurach w tym hotelu: http://www.marinagolfclub.pl/ może ktoś z Was był,albo coś słyszał o tym miejscu? z opisu wynika,że mają bogatą ofertę z mnóstwem atrakcji również dla dzieciaków,a na tym nam szczególnie zależy.

Gość gość
Ja polecam Hotel Santa Monica w Mikołajkach. Znaleźliśmy super film o tym hotelu i pojechaliśmy tam na pierwszy tydzień lipca. Dużo dzieci, animacj****asen, koncerty szantowe na żywo przy ognisku. Mąż chodził na mecze, ja korzystałam z rewelacyjnych masaży (pozdrawiam panią Małgosię) a mój ośmioletni syn nie wychodził z sali zabaw. A no i jedzenie bardzo dobre. Film: https://www.youtube.com/watch?v=mjBxMhxP35k

Gość Arina30
Gdyby ktoś chciał ciekawie spędzić czas na mazurach to polecam Księżycowy Dworek nad jeziorem Siercze. ( www.ksiezycowydworek.pl ) Miejsce jest naprawdę piękne, w okolicy znajduje się wiele atrakcji np. Wilczy Szaniec. Można skorzystać z wypożyczalni kajaków, łódek (z osprzętem wędkarskim), do dyspozycji plaża. Wiele atrakcji dla dzieci np. Kręgle, kino,bilard, strzelnica, place zabaw, dla dorosłych również wiele ciekawych propozycji m.in. strefa relaksu SPA, strefa fitness i inne. Hotel akceptuje zwierzęta domowe. Organizowane są również 3 dniowe imprezy dla singli w wieku 25-45 lat lub dla tych 45+ cały pobyt jest profesjonalnie zaplanowany. Na stronie internetowej www.laczymywpary.pl można znaleźć szczegóły oferty.

Gość Robertuss
Najlepszy pensjonat na Mazurach jak dla mnie jest nad J. Niegocin i jest to Marina Lester Hotel. Pensjonat na wysokim poziomie za niską cenę. Spędziłem tam super uropu z moją małżonką Moniką do niczego podczas naszego pobytu nie można było się przyczepić. Czystko cicho spokojnie a w dodatku dość tanio ;)

Gość gość
ja mogę polecić hotel Elko w centrum Elbląga http://elko.elblag.pl/. Ceny przystępne jak na takie ładne pokoje, a poza tym jest parking i restauracja. Ja akurat tam na wyjeździe służbowym i dobrze wspominam.

Gość gość
Ventus w Gołdapi.

Gość gość
Przez www.marinanawigator.pl organizowałem pokaz luksusowego produktu na jachcie. Bardzo ciekawa i elastyczna turystycznie oferta dla dość wymagających klientów. Piękne jachty, optymalnie wyposażone, urozmaicona usługa, piękne krajobrazy, a do tego przygotowanie świetnego, lokalnego wyżywienia. Uważam współpracę (dość nietypową) za udaną i dlatego polecam.

Gość WaclawaF
No to ja dodam coś od siebie. Cudowne chwile razem z moim mężem spędziłam na http://www.hotelik.cso.pl Więc jeśli ktoś szuka na prawdę bardzo dobrej nie drogiej oferty noclegu to polecam tam zajrzeć. Warunki są na jak najwyższym poziomie a posiłki mają wyśmienite. Lokalizacja też sprzyja miłym pobytom. Zresztą co ja się będę tutaj rozpisywać. Wejdźcie na ich stronę a wszystkiego się dowiecie.

Gość gość
Również gorąco polecam www.elko.elblag.pl mają wiele pokoi (aż 50 miejsc noclegowych) pokoje po 2,3,4 osobowe, wszystkie pokoje z łazienką z natryskiem, posiadają WI-Fi, sa schludne, komfortowe, sąsiedzi zwykle nie uciążliwi, wszędzie blisko i nie drogo.

Gość gość
Mam kilka profili na różnych stronach z bazami noclegów. Ostatnio rejestrowałem się na stronie www.meteor-turystyka.pl i szybko poszło. Nowoczesny portal, z przyjazną dla internauty szatą graficzną. Jeszcze jakiegoś większego ruchu wśród klientów nie widzę, ale podejrzewam, że gdzieś w okolicach Wielkanocy to odczuję.

Gość gość
Od dłuższego czasu to większość moich planów urlopowych dotyczy wyjazdów na Mazury, także mam już trochę ogarniętą tamtą część Polski. Noclegów to szukam różnie, ale na pewno wartym uwagi jest serwis www.meteor-turystyka.pl Mają bardzo dużo różnych obiektów, w tym bardzo fanie zaopatrzony dział – agroturystyka. Właśnie w okolicach Giżycka nocowaliśmy w lipcu całą rodziną w takim gospodarstwie agro i ofertę ustrzeliłem na tej stronie.

Gość gość
A może Elbląg?? Tam tez równie pięknie, jest co robić, znam nawet dobry nie drogi nocleg, a mianowicie ten www.elko.elblag.pl . Ostatnio byliśmy, bardzo malowniczo, a jeśli chodzi o nocleg, bardzo miło nas zaskoczył:)

Gość gość
Tutaj macie mase noclegów, stricte w niskich cenach, właśnie na mazurach - http://www.infoturystyka.pl/kraina,mazury.html - portal bardzo przyjemny, nie dość, że mega wybór, wszystko w jednym miejscu, to stosunkowo łatwo znaleźć u nich propozycje naprawdę mega korzystne ;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o salę weselną to koniecznie z bazą noclegową i restauracją. My z mężem korzystaliśmy z sali weselnej Borowik (www.borowik.net.pl) niedaleko Ostrołęki, bo przy okazji zapewniono nam w pakiecie fotografa, super zespół biesiadny i jeszcze kamerzystę. Impreza się udała na prawie 200 osób. Parkiet i ustawienie stołów dobrze wydzielone. W pobliżu las, więc można szaleć do woli. To też duża zaleta.

Gość gość
polecam Zalesie, świetne miejsce na odpoczynek dla całej rodziny, jedzenie również super, jest SPA :D

Gość gość
Uwielbiam Elbląg. Tez się zatrzymujemy u www.elko.elblag.pl, polecam serdecznie :)

Gość gość
Najlepszy pensjonat na mazurach, w jakim byliśmy i nam się podobało to www.marinalester.pl . W dodatku maja możliwość wypożyczenia w fajnych cenach takich rzeczy jak łódź, rowery wodne, narty wodne, i wiele innych. :)

Gość marcinxxx2
Ostatnio spędzaliśmy Andrzejki na mazurach. Stwierdziliśmy z żoną że taki wyjazd to strzał w dziesiątkę. Sporo pracujemy i ciężko nam zgrać terminy urlopów. Znaleźliśmy fajne miejsce – Hotel Zalesie Mazury. Jedzenie All inclusive , 2 noclegi , basen, dostęp do Spa. Całkiem dobra opcja jak za taką cenę. Nowy rok i sylwester tuż tuż..w tym roku kurs – Zalesie Mazury