Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona562

głupia mysl pomocy

Polecane posty

Gość zagubiona562

mam od 2 dni problem gadamy z mojm chlopakiem przez skyepa z jego bratem ktory jest zonaty i przeszla mnie gupia mysl ze chciala bym sie z nim przespac ale zaraz sie ogarnelam i przestalam o tym myslec i gupio sie teraz czuje bo jak z nim gadam mam motyle jak za gowmiary normalnie nie wiem co jest grane a najgorsze jest to ze czujeze gdyby byl na miejscu i byla by okazja to tez by do tego zmierzal nie ukrywam ze nie jest fajny ale to jednak zonaty brat mojego chlopaka nie wiem co o tym sadzic nie powinam miec takich mysli co zrobic by nie myslec ?? Przepraszam za błedy ale pisze z telefonu

Gość 178cm/67kg
A duze litery i kropki w telefonie masz? to ich użyj

Gość afwafawfawffaw
szkoda ze nie mam numeru do twojego chlopaka ... mam nadzieje ze sprawdzi historie

Gość zagubiona562
Godzine by to zajeło i nie pisz o mnie kurwa jesli sama pewnie Sw. Nie jestes chodzi mi o powazne odpowiedzi a nie szczeniackie pisanie pirduł ale widze ze tu tej powagi brakuje

Gość afwafawfawffaw
powagi brakuje w twoim mózgu ... mieć chlopaka i myslec o ruchaniu z innym ... i to jeszcze z jego bratem hahahha ... idz sobie wsadz kurwa korek od wina w dupe i zacznij skakac na pietach

Gość zagubiona562
To co mam sobie łeb upierdolic ze mam takie mysli i to tylko raz przeszła przez mysl wy nigdy głupiej mysli nie mieliscie . Ta mysl nie zmienia faktu ze kocham swojego chlopaka i nigdy bym nie spala z jego bratem

Gość zagubiona562
Widze ze te forum to sami porzadni tylko z lad tu sie biora tematy np:mam ochote na 2 baty,lubie byc suka chce byc prostytutka i to mnie nazywacie kurwa no cor nie moj cyrk nie moje malpy Dobranoc

Gość Porządny
No pewnie że pożadni czekaj zaraz sprawdze jaki masz numer i wszystko powiem Twojemu chlopakowi Ty Ladacznico ty !!! Jak możesz myslec o bracie swojego chlopaka ? Bedziesz sie w piekle smażyć !