Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mygosha

moj synus stracil pierwszego zeba

Polecane posty

moj syn wyglada jak maly, najslodszy na swiecie wampirek :D kocham go nad zycie najpozytywniej jak sie da przekaze mu swoja wiedze o swiecie, reszty sie douczy :D kocham Cie Czarodzieju

Gość no, te od nich krany
ja pierdole, rzygam tęczą ... ZAJEBISCIE ZE TWOJ SYNUS STRACIL PIERWSZEGO ZĘBA... A KUPKE DZISIAJ JAKA ZROBIL ?

zrobil, a ty? i te twoje krany? wszystko ok?? woda chlorowana? jakie ph? zeby nie zaszkodzilo haha

ewelina oni wola o kranach czy faktach na ogolnej nie mozna o dzieciach bo cie pojada... masakra :(

Gość sssswdwdwf
a kogo to obchodzi??????????ale zalozna jestes

nie obchodzi to nie wchodz na temat, po co komentowac? zaoszczedz sie na lepsze wypociny... zakladam ze jestes zakompleksionym factem albo bezdzietna kobieta ze mi swinsko odpisujesz

każde dziecko jest wspaniałe i kochane. ale brak zęba to naprawdę błahy powód by ogłaszać całemu swiatu jakie to ich dziecko jest kochane ! RŻygam ! Kupecke jaka dzidziusiek lobił kofany ? a feee kupecke zlobił ..

jakbym byla Toba to bym wymiotowala patrzac w lustro ty od tych zalosnych kranow

mózg Ci to twoje macierzyństwo wyprało totalnie .... Moj synus stracił ząbek, jest taki słodki ... pytałam jaka kupka