Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze mu niestetu

nie odzywal sie 2 dni - a czuje ze mial inna

Polecane posty

Moj prawie chlopak dziennie do mnie dzwoni rozmawiamy godzinami etc. W pon pojechal na inwenatryzacje. Napisal smsa wieczorem ze jest na miejscu. Przez kilka dni cisza. We srode w nocy napisal smsa - wreszcie w domu. dodam, ze kilka godz przed tym smsem publikowal na fb jakies bzdety plus dodal nowa, seksowna kolezanke;/ wlsnie z inwentaryzacji;/ Malo tego, okazalo sie ze ja odwozil 60 km od jego miejsca zamieszkania -bo niby nie mialaby jak wrocic... N pyt dlaeczehgo sie nie odzywal --bo nie mial czasu, byl zapracowany etc. To powiedzialam ze na przerwie na papierosa mogl napisac... to mowi, ze sie madrze;( myslicie ze nie pisal bo z nia flirtowlal?:(((

dzieki za szczerosc;(

;((

Gość WarszawskiMezczyzna12312314123
Ja też czasami wyjeżdżam i mam seksowne laski w pracy, mamy projekt do zrobienia to się strasznie męczymy i wieczorami nie ma na nic sił, nawet na rozmowy z ukochaną, bo się marzy o tym żeby pójść spać i tyle, tak samo na drugi dzień kiedy dalej trzeba z pracą jechać, nie masz co od razu zakładać, że cię zdradza czy flirtuje, faceci to proste maszyny także nie oczekuj od nas, że będziemy wiedzieli, że takie zachowanie może ranić nasze kobiety, najlepiej pogadaj z nim o tym co czujesz jak wróci gdy tak się nie odzywa itp., ale nie mów mu że od razu myślisz, że flirtuje z inną bo to od razu da mu znak że nie masz do niego zaufania.

nie powiedzialam mu o tym, ze go podejrzewam. Ale powiedzialam, ze mam zal, ze sie nie odzywal bo sie martwilam etc. mam niska samoocene;/ jestem gruba ;( bardzo przytylam ok 14 kg;/ w sumie jak mnie poznal to bylam tka jak teraz przy kosci;/ dziekuje ci za meski pkt widzenia!

Gość podznoeszzze