Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malynowa

Mój chłopak uderzył obcego faceta z zazdrości

Polecane posty

Gość malynowa

Idąc z moim chłopakiem ulicą zauważyłam jak przechodzący obok nas mężczyzna uśmiechnął się do mnie, mój chłopak najwyraźniej też to zauważył i uderzył tego gościa w twarz. Byłam w szoku, nakrzyczałam na niego co on wyprawia, że nie znałam go o tej strony i zapytałam się dlaczego to zrobił, on odpowiedział że dlatego że jest o mnie zazdrosny. Obawiam się że ta jego zazdrość może być bardzo niebezpieczna, jeżeli tak reaguje. Jak myślicie? Powinnam z nim zerwać?

Gość dla własnego dobra.....
.....chyba rzeczywiście powinnaś

Gość taaki jedeen
No proszę... czyli teraz to nawet strach do dziewczyn na ulicy się uśmiechać, ehh

Gość malynowa
''ja tylko tak sobie maże bo jestem smutna pusia i warze 150 kg przy 140 cm wzrostu'' - nie cierpię podszywów!!!

Gość tulipanka8768
Nieciekawie wygląda to co opisałaś. Dlaczego on się tak zachował?? Przecież ten koleś tylko się uśmiechnął?? :/ Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie rozstanie, bo jeżeli twój chłopak z powodu tego że ktoś się do ciebie uśmiecha potrafi lać po mordzie to coś tu nie gra. On powinien być dumny widząc że ludzie się uśmiechają do ciebie a nie ich bić. Absurd!

Gość balibalialibali
i dobrze, że mu przywalił. Gość widzi, że idziesz z facetem a podrywa Cię. A porządnie mu przywalił czy plaszczak? W sumie powinien z piąchy zasunąć takiemu frajerowi, przynajmniej wiesz że potrafi się bić a długo jesteście razem?

Gość 85745
Kiedyś uderzy Ciebie z zazdrości.

Gość szpieg z krainy deszczowców.
powinnas

Gość malynowa
Uderzył go z pięści. Razem jesteśmy 1.5 roku

Niby usmiech to nic , ale typ widząc Ciebie z chłopakiem podrywa Cie mieszane uczucia , ale żeby zerwać no bez jaj....

Gość pytanie wieczoru
powinnaś z nim zerwać