Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkyDive

Czy ktos by sie na to odwazyl?

Polecane posty

Gość Michalekk_pe
piękne lecz straszne

Gość SkyDive
Wlasnie u nas w pracy teraz organizuja SkyDive (Anglia) i pieniadze z tego pojda na charity. Dwoch moich znajomych juz sie zglosilo na skok. Oczywiscie tez beda skakac z intruktorem. Mam szanse sie zapisac, ale sie cykam. Co prawda, to nie jest Dubaj tylko Anglia, ale tez moze byc pieknie. Kurcze.... ktos by skoczyl na serio? A moze ktos z was juz skakal kiedys?

Gość SkyDive
Skakanie z mostu do wody jest nieodpowiedzialne, bo mozesz sobie zlamac kregoslup i bedziesz skazany na wozek ( o ile przezyjesz ), no i nie masz tez zadnych zabezpieczen. Tutaj ma sie zabezpieczenia, spadochron itp. ale znowu skacze sie z samolotu na takiej wysokosci, masakra,... ciary mnie przechodza, ale po obejrzeniu tego filmiku, tez chcialabym skoczyc :)

Skacz! Srasz po gaciach na początku, ale po wylądowaniu czujesz się jak "Młody Bóg" i opowiadasz wszystkim o tym, jak zajebiście jest LATAĆ :D

Gość SkyDive
Lomu, skakales? Powiedz mi, jakie jest prawdopodobienstwo, ze cos sie stanie i co moze sie stac? czy jak wyskocze nie bedzie tak, ze nie bede mogla zlapac oddechu na takiej wysokosci?

He wiem że to jest nie bezpieczne takie skakanie z mostu:) Uświadomiłem to sobie ale po czasie choć nic mi się nie stało to jednak wiem to że to było jedno głupie szaleństwo, ale taki jestem że lubię takie wyzwania:) Na pewno bym miał troszeczkę lęk by wykonać taki skok z samolotu ale już dziś się na to piszę:) A może razem to zrobimy SkyDive:)

Gość SkyDive
Hehe spoko :) a masz kase? :P w Dubaju to kosztuje 2000 zlotych a w Anglii mam okazje skoczyc za darmo i dla charity w dodatku :)

Jak nie masz spadochronu, to może być niebezpiecznie ;) Skaczesz z instruktorem, więc nie masz się czego obawiać. skyDIVE - przy skoku, odruchowo bierzesz wdech, ale po chwili ogarnia Cię mała panika, a później po protu podziwiasz :) SKACZ, SKACZ i jeszcze raz SKACZ! :)

No nie za takie pieniądze to jednak dziękuję:) wolę już dalej skakać z mostu:) Kiedyś jeszcze założyłem się że skoczę z trzeciego piętra skoczyłem ale znalazłem sie w szpitalu bo zerwałem sobie ścięgna :)