Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AltariA

Gdy kolega dopomina sie o buziaka...

Polecane posty

Gość AltariA

Zapewne nie jedna z Was miala taka sytuacje, kiedy to Wasz kolega towarzyszyl Wam w drodze powrotnej do domu, badz odprowadzal na przystanek autobusowy. Jako, ze to tylko kolega, a Wy jestescie juz z kims zwiazane (maz, narzeczony, chlopak) w tego typu relacjach towarzyszy z reguly serdeczne "czesc" oraz usmiech. Czasem dochodzi do tego przytulak, a czasem... No wlasnie, co robicie gdy ten kolega dopomina sie o buziaka na do widzenia? Patrzy Wam gleboko w oczy, usmiecha sie zalotnie i mowi cos w stylu: "buziak na do widzenia". Czeka na Wasza reakcje i gdy widzi, ze nie protestujecie caluje w policzek, badz co tez sie zdarza w usta. Jak reagujecie na takie zachowanie? Cieszycie sie, ze podobacie sie facetowi, ze interesuje sie Wami, czy moze dajecie mu reprymende, kierujecie slowa pokroju: "co ty robisz? mam chlopaka, meza".

Gość ....gfhhh....
gdy mi sie kolega podoba, to nie protestuje. buziak z kolega to nic strasznego, nawet gdy sie jest w zwiazku z innym mezczyzna. ja nie widze problemu.

Gość hehe :D
dawniej całowano po rekach teraz nastawiasz policzek ,. chyba lepiej żeby chłop nie lizał twych rąk twarz zawsze czystsza. jestem facetem i moja wypowiedz jest może i bez znaczenia , ale ja całuje żone a koleżankom podaje rekę i tyle , całuje inne kobiety tylko w policzek i tylko podczas składania życzeń -innych przypadków nie rozpatruje.

he he:D ja mialam taka sytuacje ze kolega sie napil a potem buziak i buziak..fuuj..ja protestuje ale i tak kolega zrobi wszystko zeby mnie pocalowac..

ja robie zawsze vto na co mam ochote - ale ze ochote mam mala to mi wystarcza gdy rozpieszcza mnie tylko jedna osoba, to czy sie podobam/czy nie innym lata mi kolo ogona;-)

Gość centrum_rehabilitacji_sp z.o.o
nadstaw mu dupy do wycałowania, będzie rad :)

Gość Creammy girrl
Gdy kolega stworzy już romantyczną aurę, donośnie pierdnij, złap się za kuper i powiedz: "Oho! Kleksik!". Ochota na buziaki raczej mu przejdzie.

Gość Zgajewski
Jakbym miał dziewczynę i ona by robiła takie rzeczy żeby typa całować to ona i on dostaliby w pierdol